facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studico

Studico

Info

Drukkerij, Stempelmakerij, Textielbedrukking, Belettering, Gravure, Dagbladhandel en Postpunt

Geschiedenis

Studico is een grote, uitgebreide dagbladhandel. Hier vind je een uitgebreid assortiment kranten, tijdschriften, schoolartikelen, sigaretten, snoepgoed, dranken,... U zal in onze winkel ook opmerken dat wij een B-Post Postpunt zijn. Dit wil zeggen dat je bij ons terecht kan voor het verzenden en ontvangen van brieven en pakketjes, aangetekende zendingen, postzegels, stortingen,... Daarnaast heeft Studico ook een drukkerij waar u terecht kan voor al uw drukwerk. Het gaat hier om naamkaartjes, bedrijfsdrukwerk, affiches, flyers, uitnodigingen, trouwkaarten, beletteren van voorwerpen, printen van foto’s, lasergravure,... Daarbij bieden we je ook een ruime keuze aan geboorteartikelen en doopsuiker aan.Ook heeft Studico een eigen fotostudio waar u terecht kan voor foto's op al uw soorten drukwerk. Of het nu gaat om trouwkaarten, geboortekaarten of zelfs gewoon voor een leuke fotoshoot, je kan bij ons terecht.

Twijfel zeker niet om ons vragen te stellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen en neem zeker eens een kijkje in onze albums waar u verschillende foto's kan vinden.

Studico, Dr. Vandeperrestraat 167 - 2440 Geel

Adres: Dokter Vandeperrestraat 167, 2440 Geel
Telefoonnummer: 014 58 60 85
Stad: Geel
Route: Dokter Vandeperrestraat 167
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:15


op zoek naar gerelateerd: Papierhandel geel, C-prints, Printen op handgeschept papier, Zeefdrukkerij, Het Huis van Frie workshops, Kalligrafie Geel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dagbladhandel De Jens Dagbladhandel De Jens 836 meter Dit is een kleine winkel, niet ver van het station, maar wel smaakvol ingericht! De u...
Het Geels Gazetteke Het Geels Gazetteke 1 km Altijd even vriendelijk en als je eens even moet wachten dan komt dat door de persoon...
C-Prints - Zakelijk drukwerk met ontwerp en advies C-Prints - Zakelijk drukwerk met ontwerp en ... 3 km Vertaald door Google Web siste werkt niet oke .ik probeer 4 keer om een ​​offerte te ...
Recensies
Ik laat hier nooit meer pakketten leveren door drie verschillende voorvallen die ik hier heb meegemaakt. Bij het eerste voorval kwam ik een pakket afhalen van Apple. Het was 12h00 en ze sluiten tegen 12h15. Ik kom de winkel binnengewandeld en leg uit dat ik mijn pakket kom afhalen. Het was redelijk rustig en de dame van Studico zelf zei dat mijn pakket nog niet was binnengekomen terwijl dit wel zo was aangezien ik een bevestigingsmail had ontvangen. De dame zei dat ik maar moest terugkomen, maar ik heb gewacht want ik wist zeker dat mijn pakket daar was. Uiteindelijk was het 12h15 en toen begon de dame mijn pakket te zoeken en heeft ze het dan ook gevonden. Tweede voorval was van een aantal dagen geleden. Blijkbaar zijn ze in de zomervakantie maar open van 8h15-12h15. Dit staat nergens online aangegeven, alleen hangt er op de deur een briefje. In principe zou dit toch ook niet kunnen dat ze dit nergens laten weten. Derde voorval moest ik een pakket gaan afhalen van mijn broer. Dit pakket waren gewoon proteïneproducten, maar volgens dezelfde dame zoals in het eerste voorval was het een aangetekend pakket. Ook dit staat nergens aangeven. Ik heb de mail laten zien, maar dat was weer niet voldoende. Naast deze voorvallen zijn hun openingsuren echt niet goed en is klantvriendelijkheid ver zoek bij de dame die in verschillende reviews terugkomt. Heel erg jammer dat ik dit moet schrijven, maar zo heb ik het ervaren.
Ik studeer een grafische richting, wat betekent dat ik vaak moet drukken. En ze stellen me NOOIT teleur! Onlangs nog een voorpublicatie laten afdrukken, ze ziet er zooooo goed uit EN ze zijn super voordelig!
Wij zijn super tevreden van onze geboortekaartjes: we zijn goed ontvangen, de opvolging was goed en service ook! Onze meid was geboren en een paar uren later waren de kaartjes al klaar. Studico heeft een TOP-team en TOP-producten!
Vriendelijke, creatieve medewerkers die je mee helpen nadenken voor stickers, doopsuikers, geboortekaartje, ... te helpen creëren en drukken.
Vanmorgen kwam ik met een vraag over een afhaling binnen. De man aan de kassa probeerde me zo goed mogelijk te helpen, maar de dame kwam tussen ons beiden en gaf me een kort aanvallend aantwoord. Ik probeerde mijn uitleg verder te doen aan de jongeman die dankzij zijn luisterende houding mij heeft verder geholpen. De dame is nog regelmatig kort en bondig tussen beide gekomen, terwijl ik echter enkel met een vraag naar deze winkel kwam. Ik voelde mij ontzettend aangevallen en vond dit niet klantvriendelijk. Dankzij de jongeman heb ik toch mijn pakketje kunnen bemachtigen, maar zal voortaan een ander postpunt kiezen. Dit is niet de eerste keer dat ik hier onvriendelijk behandeld werd. Als studico geen afhaalpunt wilt zijn, is mijn advies om hiermee te stoppen.
Ik stuur via hen wekelijks mijn Bpost documenten. Fijn contact, zeer vriendelijke mensen en altijd correct.
Laatste keer dat ik daar nog postzegels ga halen. 1 keer teveel afgesnauwd door een bepaalde dame. Is vriendelijk zijn zo moeilijk ? Toen ik buiten kwam, heb ik even gevoeld of mijn neus er nog aan stond.
De klantvriendelijkheid is bij 1 bepaald persoon ver zoek jammer genoeg. Ik dacht toch dat de medewerkers het uithangbord waren van een zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid