facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Student Teach

Student Teach

Geschiedenis

Student Teach is een bijleskantoor voor studenten door studenten.
Deze VZW wordt geleid door 3 studenten Toegepaste Economische Wetenschappen en één studente rechten en bevindt zich op de UHasselt.

We bieden bijlessen aan studenten van zowel het lager, secundair en hoger onderwijs. We helpen u op een zo goed mogelijke manier d.m.v. de gepaste bijlesgever voor u te zoeken.
We beschikken over een uitgebreid team van bijlesgevers die ieder op hun beurt gespecialiseerd zijn in zijn/haar vak(ken).

We zijn ook altijd op zoek naar extra bijlesgevers; we werken uitsluitend met studenten!

Als u op zoek bent naar een kwaliteitsvolle bijles of indien u bijlesgever wil worden, dan kunt u ons contacteren via het volgend e-mailadres: [email protected] of inschrijven kan ook altijd via onze website: www.studentteach.be

Het Student Teach team,

Anouk Van Lint
Jade Vanvelk
Mirthe Daens
Simon Heleven



"Student teach is een bijleskantoor voor en door studenten in de regio Limburg of online."
Adres: Agoralaan - Gebouw D - Kantoor B111, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: +32 471 44 05 48
Stad: Diepenbeek
Route: Agoralaan - Gebouw D - Kantoor B111
Postcode: 3590


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sports&Advice Sports&Advice 3 km Sportmanagement Consulting - We help dreams to become reality We support Sport Storie...
AdminiSaar AdminiSaar 3 km Bij AdminiSaar ben je op de juiste plek voor administratieve ondersteuning & copywrit...
Wisemen Wisemen 4 km We kijken terug op een leuke samenwerking. Wisemen denkt met je mee in begrijpbare ta...
Recensies
Ik ben heel tevreden over mijn ervaring met Student Teach. Ze hebben mij heel goed geholpen door een gepaste bijlesgever te zoeken voor een heel specifiek vak. Dankjewel :
Onze zoon van 13 jaar 2de middelbaar ASO had bijles Wiskunde nodig. Heb heel lang gezocht en ben uiteindelijk bij Student teach terechtgekomen. Bijles via student teach is echt een aanrader. Waarom: 1Het is zeer betaalbaar 2Je boekt ook per 2u zonder verdere verplichtingen 3 ze bekijken wat je nodig hebt en zoeken dan een gepaste lesgever 4 de bijlesgever is echt heel gemotiveerd en is heel goed voorbereid. Ook de manier van lesgeven was super. Met veel geduld en heel veel practische oefeningen. 5 Onze zoon snapte het na 4u bijles en heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen. Kortom, wij zijn super tevreden en gaan zeker terug beroep doen op student teach moest hij nog bijles nodig hebben.
Is niet de eerst keer dat ik bijles nam via student teach, het is elke keer vlot verloopt, de persoon die mij bijles gaf kon het heel goed en uitleggen op een manier dat ik begreep, ze was daarna ook altijd bereikbaar via bericht voor als ik nog vragen had.
Bijles student teach is super verlopen, Jarne heeft me geweldig geholpen en gerustgesteld. Voor de bijles wist ik niet hoe of wat te doen en schoot ik in paniek, nu kijk ik naar een oefening en begin direct eraan en maak hem af zonder problemen. Los daarvan heeft hij me zo op m'n gemak gesteld over hoe normaal het is dat mensen het er moeilijk mee hebben en dat dit komende jaren makkelijker wordt. Heel tevreden
Ik had hulp nodig voor wiskunde en fysica en student teach heeft me echt heel hard geholpen. Het is zeker een aanrader en ik begreep nadien alles. Bedankt Student Teach
Ik heb mijn bijles via student teach enorm goed ervaren. Door de perfecte bijlesgever voor mijn wensen en het lokaal dat we mochten gebruiken, heb ik in volle focus kunnen luisteren en dus ook begrijpen wat me uitgelegd werd. Ik ben mee met mijn leerstof en super dankbaar!
Studentteach heeft me geholpen met het vinden van een geschikte bijlesgever. Ik heb recent mijn eerste bijles gehad en ik ben er heel content van, ik snapte eerst helemaal niets van het vak en nu heb ik terug wat hoop gekregen dat ik toch eens kans maak om te slagen tijdens het herexamen. Studentteach is zeker een aanrader als je een bijlesgever zoekt voor een bepaald vak van de universiteit!
Dit systeem werkt niet! Ik heb eerst een aantal weken moeten wachten vooraleer iemand "bereid" was tijd vrij te maken om mij bijles te geven. De bijlessen worden gegeven door studenten die het zelf te druk hebben en die enkel tijd vrijmaken wanneer het hun past. Zo kan er bijvoorbeeld geen bijles of een korte uitleg gegeven worden voor of tijdens de blokperiode en ook niet in de vakanties want dan hebben ze het zelf ook te druk. Het duurt gemiddeld 2 dagen vooraleer je een antwoord op messenger ontvangt. Bovendien wordt er indien zij de kans zien geknoeid met de lesuren. Zo heb ik €90 betaald om een proefexamen op te stellen van 10 korte vraagjes zonder oplossingen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid