facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STU Arts Dance

STU Arts Dance
"STU Arts Dance is dance school and consultancy provides engaging performances and group and private dance classes, workshops, and movements curriculums for students of all ages and levels. Our broad high quality arts-related services and consultancy in dance and movement encourages communities to connect, express, solve problems, and overcome challenges.Through the vision of our Creative Director, Briana Ashley Stuart, STU Arts upholds the values of community, culture & cooperation through the art of dance. We carry a unique perspective to the methodology, engagement and approach to arts related work for artists, dancers, and citizens to See. Think. And Understand the Arts, hence STU Arts."
Adres: Rue de la Révolution 18 Omwentelingsstraat 18 Fred Academy, Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0487 75 45 26
Stad: Brussel
Route: Rue de la Révolution 18
Huisnummer: Omwentelingsstraat 18
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 09:00-12:00
Dinsdag: 09:00-12:00
Woensdag: 18:00-20:30
Zondag: 11:00-14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coached by Marie Coached by Marie 3 km Yoga, pilates, reformer, barre workout, zumba, ballet studio in Brussels. Personalize...
Recensies
Briana was onze coach voor onze eerste huwelijksdans en we hadden een geweldige ervaring! Ten eerste was het tempo van de trainingen zeer evenwichtig. 5 lessen waren voldoende voor ons om een ​​choreografie van 2,30 minuten met veel vertrouwen te leren en onder de knie te krijgen. Briana begreep vanaf het begin welke stijl we wilden en hielp ons om ons voor te bereiden op een dans die onze persoonlijkheid weerspiegelde. Ze stelde altijd snel veranderingen voor om ons meer op ons gemak te laten voelen, maar wist ook wanneer ze erop moest aandringen om ons uit te dagen. Bovendien heeft Briana een geweldige positieve energie, waardoor we elke les plezier hadden.
Mijn partner en ik hadden het genoegen om met Briana te werken als onze eerste danshuwelijkscoach en ik zou het ten zeerste aanbevelen om met haar samen te werken. Briana stelde ons snel op ons gemak en er was geen twijfel dat we in veilige handen waren tijdens onze samenwerking met haar. We hebben erg genoten van de sessies met haar. Ze is buitengewoon bekwaam, leuk en creatief en we hadden niet om meer kunnen vragen! We gaven haar Ierse en Slowaakse liedjes die ze niet kende en ze kwam met een geweldige en beheersbare routine. Als je op zoek bent naar een danscoach voor bruiloften die niet alleen bekwaam en bekwaam is, maar ook leuk, ondersteunend en in staat om het beste in je naar boven te halen, zoek dan niet verder. Nogmaals bedankt!
Mijn man en ik werkten samen met Briana in Brussel om onze eerste dans voor onze bruiloft te choreograferen. Briana begreep volledig het soort dans dat we wilden en stelde een choreografie samen waardoor we ons zelfverzekerd en enthousiast voelden over dansen! Ze adviseerde ons hoeveel lessen we nodig zouden hebben en verdeelde de choreografie in kleine stapjes, waardoor het voor ons een zeer stressvrije en leuke ervaring was! Briana heeft een zeer vriendelijke en geduldige benadering van haar lesgeven en stond zeer open voor alle vragen of feedback die we hadden. Ik zou Briana en STU Arts ten zeerste aanbevelen voor alle danslessen of choreografieën die je nodig hebt in Brussel!
We hadden privélessen voor volwassenen voor onze huwelijksdans bij Briana in Brussel. Briana was super flexibel met de reikwijdte en onze wensen. Ze stelde data voor die perfect in ons schema pasten en leerde ons de dans in een tempo dat meer dan perfect was voor ons vaardigheidsniveau. Iedereen was verbaasd over onze eerste dans op de bruiloft. Vijfsterrenservice!! Bedankt Briana
Eerlijke recensie: Privélessen voor volwassenen, Bruiloftsdans in Brussel. Wij zijn een jong stel dat dit weekend is getrouwd en we hebben 2 maanden geleden gevraagd of Briana ons danslessen kon geven ter voorbereiding op onze trouwdag. Zoals het Franse gezegde luidt, we hebben allebei "2 pieds gauches" en bovendien kozen we voor een uitdagende dans. Briana is echter de meest geduldige lerares ooit geweest en heeft ervoor gezorgd dat we niet alleen het technische deel van de choreografie begrepen, maar ook het "gevoelsgedeelte", waardoor de dansflow er nog beter uitziet. Na slechts 5 lessen slaagden we erin om onze eerste dans uit te voeren en op de dag zelf vonden onze gasten het geweldig en hadden we allemaal een geweldige tijd. We zouden haar zonder enige twijfel aanbevelen. Ze zal je geduldig / eenvoudig de choreografie uitleggen en je met haar goede geest een geweldige tijd bezorgen tijdens je repetitie!
Ik heb erg genoten van deze dansles voor volwassenen in Brussel, ik heb een leuke en leuke tijd gehad met de hele groep. De energie was er!! Ik raad het iedereen ten zeerste aan.
Ik dans nu meer dan 6 maanden met Briana en volg privélessen. Ik geniet niet alleen van de lessen, ik kan gewoon niet wachten op een volgende - het is altijd heel leuk, geweldige energie die uit Briana komt, ultraheldere uitleg van bewegingen en technieken. Als gevorderde tutor daagt ze mijn grenzen uit elke dag dat we dansen, waardoor ik kan evolueren in die spannende reis. Daarnaast is Briana erg flexibel in individuele planning en passen we de lessen in wanneer het mij het beste uitkomt.
Ik ben in augustus vorig jaar lid geworden van Briana's Adult Beginner Group Classes in Brussel en heb ze sindsdien aan al mijn vrienden aanbevolen. Briana's lessen zijn niet alleen energiek, maar ook erg leuk. Je kunt genieten van geweldige muziek en een gemeenschap van coole, diverse mensen in Brussel ontmoeten. Beveel het ten zeerste aan!
Ik heb allerlei lessen bij Briana gevolgd, ook privé, en vond altijd wat ik wilde. Ze is geweldig met zowel volwassenen als kinderen, ze is charismatisch en grappig, naast dat ze een geweldige danseres is. Ik voel dat ik beter word in techniek en energie. Kan niet wachten tot de volgende les! kinderdanslessen, privélessen, iedereen kan dansen op feestjes, Brussel
Briana is een geweldige danseres en persoon. Ze is de meest energieke mens die ik ooit heb ontmoet!! Ze creëert tijdens de lessen altijd een sfeer waarin niemand zich zorgen maakt over hun danskunsten. De lessen zijn super verslavend en vol plezier!! Door deze lessen ben ik zelfverzekerder geworden tijdens het dansen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid