facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strong People

Info

Strong People helpt intelligente en bescheiden werknemers steviger in hun schoenen staan zodat ze uit de schaduw kunnen treden en hun plaats kunnen innemen naast de anderen.

Geschiedenis

In een wereld waarin dominantie de sleutel lijkt tot succes, wordt het tijd dat we de intelligente en bescheiden mensen eens de aandacht geven die ze verdienen. Onze bedrijven zitten vol met mensen met heel veel kwaliteiten. Helaas is er een grote groep die niet ten volle benut wordt omdat ze onzichtbaar lijken te zijn.



"Strong People richt zich tot introverte mensen die onzichtbaar zijn door hun bescheidenheid. Via een traject zorg ik er voor dat je sterk in je schoenen staat."
Adres:
Telefoonnummer: +32476642730
Stad: Nieuwerkerken



op zoek naar gerelateerd: Coach introvert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Acconfisc Acconfisc 756 meter Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de vele positieve reviews. Dat doet ons super v...
Vastgoed - Odisee Vastgoed - Odisee 2 km Al het nieuws over de opleiding Vastgoed aan Odisee.
Recensies
Zoek je professionele begeleiding met een menselijk gelaat en een warm hart? Dan ben je hier helemaal op je plaats! Jessica heeft als life coach een zeer sterk empathisch vermogen en met een luisterend oor, een analytische kijk en door concrete oefeningen, praktische tips en technieken doet ze je inzien dat als je zelf de wil hebt om iets te veranderen, je kracht kan putten uit jezelf om je knelpunten aan te pakken. Kortom: een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid