facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stromer Concept Store Belgie

Stromer Concept Store Belgie

Info

Wij zijn de officiële Stromer Concept Store Belgie

Geschiedenis

Als Stromer Concept Store hebben we steeds alle modellen op stock en bieden we jullie de beste service mogelijk zodat u steeds kan genieten van u Stromer

Adres: Bergensesteenweg 41, 1651 Lot (België)
Telefoonnummer: 023616106
Stad: Lot
Route: Bergensesteenweg 41
Postcode: 1651



op zoek naar gerelateerd: Stromer verdelers, Stromer Den Bosch, Stromer kopen in Duitsland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bikelife Bikelife 0 meter Bedankt bike life voor de zeer aangename verwelkoming en de vlotte service een topzaa...
Recensies
Zeer onvriendelijk, komen binnen en direct een antwoord dat ze bijna gingen sluiten. Ook zelf een winkel gehad en nooit op zo een korte toon en neerbuigende blik iemand behandeld. We hadden een klant kunnen zijn maar hier komen we zelf niet meer terug.
Al 6-7 jaar en 2 fietsen ben ik er klant en ze blijven me verbazen met hun snelle service en klantvriendelijkheid. Ze weten wie je bent, kennen je fiets en delen dezelfde passie.
Ik kocht in Augustus 2021 een tweedehandse Stromer ST5. Zeer tevreden van de administratieve afhandeling rond nummerplaat, als ook de uitleg die ik had gekregen over de fiets alsof ik hem nieuw kocht daar, ik had dit niet verwacht! . Vriendelijke mensen, mooie winkel.
Zonder enige twijfel een winkel waar men met zeer veel kennis van zaken een fiets kan kopen kwaliteitsfietsen . Bij mijn aankoop kreeg ik eveneens een super kwalitatieve uitleg over de fiets . Tot daar heel correct en eigenlijk TOP. Dan het punt naverkoop dat is iets wat dus blijkbaar niet bestaat . Voorbord van mijn stromen sluit niet goed aan -> antwoord is normaal voor een fiets van 7600 euro ? PUNT . Nog een paar vragen gesteld tikkend voorwiel enz zelfs voor een bijkomende aankoop . Reactie 0,0 . Kort dus perfect voor aankoop maar kom nadien niet af met vragen . Spijtig . Mijn laatste aankoop was dan ook elders want dienst naverkoop is even zo niet nog belangrijker .
Goede uitleg, deze mensen kennen hun producten, zeker als het gaat om verkoop van nieuwe fietsen. Echter na verschillende keren mijn nieuwe bmc te hebben teruggebracht voor een steeds terugkerend probleem vervelend getik, blijkt het niet mogelijk een oplossing te vinden. Bovendien blijkt de klantgerichtheid en vriendelijkheid zeer sterk afhankelijk van hoeveel je gaat besteden aan een nieuwe fiets.
Voor aankoop van mijn nieuwe Stromer fiets heb veel fietsenwinkels bezocht en gecontacteerd. Bikelife was veruit de meest behulpzame, klantgerichte en vooral klantvriendelijke winkel. Zij zijn een voorbeeld voor vele andere fietsenwinkels. Dit is echt een topadres. Aan Lionel en Jan, nogmaals superbedankt voor de uitmuntende service en levering van mijn nieuwe Stromer, dankbare groeten van een héél tevreden klant.
Zeer klantvriendelijke zaak waar men de nodige tijd maakt voor elke klant. Kennis van zaken en het professionele advies om tot de juiste keuze van fiets te komen. TOP service zowel bij verkoop als dienst na verkoop! Doe zo verder! If I can Stromer, I Stromer! ;-
Topwinkel - niet enkel een zeer deskundige begeleiding bij de aankoop, maar ook een uitmuntende service na verkoop zelfs op een zondag een antwoord krijgen = TOP :
Très professionnel, super accueil. Je recommande vivement! Zeer profesioneel, ik werd heel goed aangenomen. Ik raad deze winkel!
Bedankt bike life voor de zeer aangename verwelkoming en de vlotte service een topzaak met top fietsen aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid