facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stricto

Stricto

Info

Stricto speelt in op de behoeften, vragen en problemen van de ondernemer en zijn medewerkers, zowel in bedrijfs- als in persoonlijke context.



"Stricto advocaten zoekt een oplossing voor al uw juridische vragen"
Adres: Donkerstraat 49, 1750 Lennik
Telefoonnummer: +3228957920
Stad: Lennik
Route: Donkerstraat 49
Postcode: 1750


Recensies
Joyce heeft alle legal docs voor mijn zaak in orde gebracht. Ze heeft me snel geholpen en alles heel duidelijk uitgelegd. Ik kende er zelf niet zo veel van, maar heb me nooit bezwaard gevoeld om al mijn vragen te stellen. Heel persoonlijk, toegankelijk en laagdrempelig, exact waar ik naar op zoek was!
Joyce bracht mijn juridische documenten voor mijn consultancybedrijf in orde. Een snelle service, duidelijke uitleg & helemaal aangepast aan mijn noden. Ook was Joyce heel toegankelijk voor extra vragen. :- Zeker een aanrader!
Joyce zorgde ervoor dat ik 100% in orde ben met de legal shizzle van mijn eenmanszaak als copywriter. Ze was goed bereikbaar bij vragen en dacht met me mee.
Remi Swennen is en blijft een arrogante nietsnut. Veel bla bla en weinig kennis. Als specialist destijds sociaal recht kan ik het wel weten. Een gefrustreerde man die zijn vendetta's uitvecht zelfs in zijn vonnissen als plaatsvervangend rechter destijds. Onbetrouwbaar, onbekwaam en dus te mijden als de pest.
Meester Verheyleweghen "meester" noemt de man zichzelf is totaal onbekwaam als het om bemiddeling gaat of 't kan ook zijn dat de lange weg beter verdient. Sowieso valt geen van beide te verdedigen.
Joyce heeft me enorm snel én deskundig geholpen bij de opmaak van mijn juridische documenten. Haar service was professioneel, ze legt de zaken duidelijk uit en als kleine zelfstandige vond ik haar tarief transparant en correct.
Perfect, Joyce, bekwaam en ook nog een goede vertaling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid