facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stressvrij

Stressvrij
"Welkom bij Mediyo,Mediyo is en gaat over ontspannen in het hier en nu. Door middel van massage en Feng-Shui,..... Wij willen deze waarde delen met jullie zodat er meer mensen in harmonie zijn met hun eigen lichaam en geest, zo kom je terug in contact met jou eigen hogere “ik”. In harmonie zijn met je eigen is heel belangrijk voor je zelf ontwikkeling.."
Adres: Meistraat, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 0499 59 59 62
Stad: Overpelt
Route: Meistraat
Postcode: 3900


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy HSP Oils Happy HSP Oils 1 km Essentiêle oliën als ondersteuning bij hooggevoeligheid bij volwassenen en kinderen. ...
Katja Paesen Katja Paesen 2 km Energetische Osteopathie voor Paarden en Honden
Recensies
Gisteren een heerlijke voetreflex gehad.Kevin is een zeer warm persoon die rust uitstraalt.hij heeft me zeer goed verzorgd.het was top!!!!!zeker een aanrader.
Zeer aangename voetmassage, leuke en sfeervolle ruimte, echt om tot rust te komen. Dank je wel Kevin. Het is duidelijk dat je de mens echt tot rust wil laten komen.
Nieuwe bloeiende zaak met veel potentie. Ze hebben me goedde tips gegeven. En bovendien een heeeeerlijke reiki gegeven !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid