facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STREETS Dance Company

Info

Hou je van streetdance? Dan ben je bij de gloednieuwe dansschool STREETS DANCE COMPANY aan het juiste adres! Onze creator van de dansschool, Lauren Uyttendaele, zet hard in op persoonlijke groei met hoge funfactor! Welke ‘AVE’ sla jij in?



"Hou je van streetdance? Dan ben je bij de gloednieuwe dansschool STREETS Dance Company aan het juiste adres, o.l.v. ervaren choreografe Lauren Uyttendaele."
Adres:
Stad: Laarne



op zoek naar gerelateerd: Dans lessen, Dansles volwassenen, Dansschool Gentbrugge, Danslessen koppels Gent, Shuffle lessen, Privé dansles Gent, Workshop dansen Gent, Swinglessen Gent
Recensies
Ik dans al 2 jaar bij Streets Dance Company, een toffe dansschool waar je je welkom voelt! Lauren neemt je mee in de wereld van Streetdance, maar er komen ook af en toe andere stijlen aan bod. Van beginner tot gevorderd, voor elk wat wils. Lauren is, naast een gepassioneerde lerares ook een fantastische coach die je zal helpen om te groeien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid