facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strazzeri'mmo

Strazzeri'mmo
"ESTIMATION GRATUITE DE VOTRE BIEN !POURQUOI CHOISIR STRAZZERI'MMO ?1.DES HONORAIRES COMPÉTITIFS, dus uniquement en cas d'aboutissement ;2.UN PROFESSIONNEL à l'écoute de vos besoins ;3.UNE MISSION DE VENTE / LOCATION claire et précise ;4.UNE MISE EN AVANT EFFICACE de votre bien ;5.UN LISTING CLIENTS en attente de logements constamment mis à jour ;6.UNE LARGE CAMPAGNE PUBLICITAIRE réunissant les derniers outils de communication ;7.UNE ATTENTION PARTICULIÈRE sur le sérieux et la solvabilité de l'acquéreur de votre bien ;8.UN SUIVI IRRÉPROCHABLE durant toute la mission, avec des rapports de visites ;9.UN ACCOMPAGNEMENT permanent, jusqu'au jour de l'acte notarié ;10.UNE PROACTIVITÉ REMARQUABLE à tester sans hésiter"
Adres: Rue Jules Destrée 90, 6183 Trazegnies, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: +32 71 53 53 28
Stad: Trazegnies
Route: Rue Jules Destrée 90
Postcode: 6183



op zoek naar gerelateerd: L immobiliere du centre, Bureau SAVINI, Les Maisons Ferrian
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mon habitat Mon habitat 505 meter Vertaald door Google Hallo, We zien een advertentie voor een huurwoning in het plaats...
Recensies
Wat een plezier om met meneer Strazzeri samen te werken. Hij is nauwgezet, attent, zijn kennis van het dossier en zijn opvolging zijn voorbeeldig. Bedankt voor je grote professionaliteit en vriendelijkheid.
Ik raad het bureau Strazzeri'mmo zonder aarzelen aan. Competente maar ook betrouwbare mensen. Top opvolging van begin tot eind. Wat een positief! Bedankt Giuseppe voor je professionaliteit.
Dit bureau is gewoon geweldig! Ik heb niet genoeg woorden om je te bedanken voor het mooie werk dat je met mijn huis hebt kunnen doen. Een aardig persoon, volledig vertrouwen. Zeer respectvol en gevoelig voor de situatie. Ik had geen problemen met jou! Als u op zoek bent naar een serieus bureau, dan heeft u het gevonden en zult u niet teleurgesteld worden. Nogmaals bedankt en misschien tot ziens :
Als u niet een van zijn vrienden of kennissen bent... heeft u praktisch geen kans om een ​​woning te verwerven die door dit bureau wordt verkocht. Na uw antwoord zie ik dat u geen negatieve opmerkingen accepteert, hoewel deze gegrond zijn. Bij verschillende gelegenheden en dit. Ruim voor de covid wil ik het specificeren, hebben we geprobeerd om verschillende van uw panden te koop te bezoeken, maar tevergeefs, omdat de afspraak 3 weken later aan u werd gegeven en in de tussentijd een telefoontje van uw bureau voor ons zeg maar verkocht en dat dring ik elke keer weer aan. Ook wanneer de precieze uitverkoopaanbiedingen vanaf.. de dag na de uitverkoop verkocht zijn??? We zijn erg blij voor u, mijnheer, dat het goed gaat met uw bedrijf en hopen dat het zo blijft. Sorry dat ik niet de kans kreeg om op zijn minst samen te bezoeken. Ik wil je ook vertellen dat mijn achternaam Lanni is en daar ben ik trots op. Ik zou in geen geval mijn naam verloochenen!!!!
Topservice, altijd beschikbaar, zelfs in het weekend, attent, ongelooflijk vriendelijk. Was zeer professioneel bij de verkoop van mijn huis, ik raad hem 100% aan, je kunt hem vertrouwen met je ogen dicht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid