facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strangegat

Strangegat

Info

Wat doen wij? Wat kunnen we aanbieden?

Een zonnig en sfeervol terras
Ruime gezellige strandhut met zicht op zee
Hondvriendelijk
Speeltuintje

Adres: Vosseslag, 8420 Klemskerke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32474516091
Stad: Klemskerke
Route: Vosseslag
Postcode: 8420


Recensies
Kom hier elk jaar een aantal keer. Heel toffe bar en gezellig om te zitten als er plaats is. Leuk aanbod aan biertjes en ijsjes voor de kleinsten en de grootsten! En ja, het zicht... Niet zoals andere bars. Toch geen vijf sterren omdat het niet goedkoop is en er is geen toilet.
Ik ga niet teveel reclame maken want deze plek is heerlijk ! Super vriendelijk personeel. Setting is schitterend, biertje in het ene hand, nacho'ke in het andere hand. Assortiment is just perfect. Voor kinderen een ijsje en voor de volwassenen een uitgebreidere kaart. Jobstudenten in de zomer zijn enorm gedienstig en vriendelijk alsook de patron. Altijd met de glimlach. Maar nu ga ik zwijgen want sebiet heb ik geen plaats meer omdat ik teveel reclame maak. DOE ZO VOORT !!!
Vriendelijke bediening, maar te dure prijzen. Lauwe Hoegaarden zonder nootjes of iets gelijkaardigs. Zelfs geen toilet. Moet je voor naar de ridderspost en nog eens extra bijbetalen De Belgische horeca maakt zichzelf kapot.met zijn graaicultuur. Mensen haken af.
Heb het moeilijk met het te vroeg sluiten van de zaak op een zonnige dag en ook niet commerciële openingsuren.Service: 3/5
Het was al gezellig, maar nu je ook nog met payconiq kunt betalen helemaal top. Zon, zee, strand en... een biertje.Service: 5/5
Heel tof plekje , heel vriendelijk meisje achter de bar maar de blonde jonge die bediende was heel onvriendelijk! Met een air over zijn eigen . Precies de zoon van de baas . En was waarschijnlijk ook want dronk alcohol tijdens zijn uren ?? Wat denken niet toegelaten is tijdens werkuren ? Los daarvan, Voelde zich alles gepermeteerd en sprak heel ´´onbeschoft´´ en of dubbelzinnig tegen zijn collega´s die achter de bar zat en hun best aan het doen waren . Persoonlijk tegen mij ook niet op een vriendelijke manier gesproken . Heel spijtig om zoits mee te maken want ik heb me heeel ongemakkelijk gevoeld tegenover de mensen achter de bar en ook zelf om dit te moeten aanhoren en aanzien . Wachtend op mijn drinken.
De eerste maal dat ik er kwam. Het eerste tafeltje vlak aan de ingang was leeg; dus gaan we daar zitten. Aan het loket bestel ik een koffie. Op een uithangbord staat vermeld dat een koffie 2,5 euro kost. Dus een koopje, denk ik. De weliswaar vriendelijke jongedame geeft me een koffieTJE in een kartonnen beker. De schamele inhoud van de beker lijkt de hoeveelheid van een expresso; amper een drietal cm hoog. That's it??? Zelfs zonder melkje, zonder koekje, zonder lepeltje??? Pas later, aan het tafeltje, merk ik dat men aan andere tafels voorbij het eerste paneel wel een koffie in een echte tas krijgt. Met andere woorden: er schort hier iets aan de communicatie vanwege het team. Antwoord op de reactie van de eigenaar: Het zal - uiteraard - aan mezelf liggen dat ik de term "take away" niet gezien heb. Indien ik het wel zou gezien hebben, zou misschien zelfs niet duidelijk geweest zijn dat alle drankjes aan dàt loket "take away" betreffen. Bovendien heeft de jongedame, bij mijn bestelling, er mij niet op gewezen dat het loket links een "take away" voor alles is, en het loket rechts met een andere service. Had ze mij dat gezegd, dan was ik natuurlijk verhuisd naar een ander tafeltje, en naar het ander loket. Maar tja, laat ons besluiten dat de fout natuurlijk bij mij, alias domme consument, ligt. Soit. Let it be!
Zalige plek! We komen hier al eeuwen of toch bijna. Vriendelijke bediening. Top studenten tijdens het seizoen. Goei getapte pint. Altijd met een lach en een zwans. Wij kunnen hier met gemak 100 jaar worden.
De beste beachbar van de kustlijn, lekker eten, verzorgde drankjes en een goede sfeer. Uitstekende bediening, vakantiesfeer
Zeer onvriendelijke zelfs boertige uitbater.leek gefrustreerd en werd tijd dat het einde seizoen was.heeft geluk dat het de enige strandbar in de omgeving is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid