facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strand

Strand

Info

Gezellig familiehotel met uitstekende brasserie, gelegen aan de Visserskaai in Oostende.

Adres: Visserskaai 1 , Oostende 8400, BE
Telefoonnummer: 059 70 33 83
eb.nissabudletoh@ofni
Stad: Oostende
Route: Visserskaai 1
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: dichtstbijzijnde strand, wat is een strand, strand betekenis, dagje strand nederland, strand nederland, strand in de buurt, strand wiki, strand zeeland
Recensies
Oostende is ons 2de thuis. Altijd en nu nog zeer mooie herinneringen aan over gehouden. Biedt heel veel mogelijkheden, wandelen en fietsen op de dijk tot Westende bijvoorbeeld, de haven, strand, terrassen,... Alles altijd naar wens!!!
Één van de mooiste badsteden om te bezoeken. Makkelijk te bereiken via de ruime parking waar je slechts een paar stappen verwijderd bent om je voetjes op het strand in het zand te kunnen steken.
In november ben ik hier geweest met een stralende zon. Wat is het hier genieten. Lange wandeling gemaakt over het strand en de pieren.
Oostende is een heel gezellige wat drukkere strandplaats. Hele brede gezellig drukke boulevard met volop winkeltjes, eet en drinkgelegenheid. Wanneer je met de auto komt is het wel een parkeerplekje zoeken.ivm drukte.
Heel mooi strand en pier en altijd wel iets te beleven..
Zeer groot strand, heel proper. Regelmatig politie zien patrouilleren. Douches aanwezig om je af te spoelen. Op een afstand van elkaar ook voldoende strandbars. Aangename te vertoeven, kindjes hebben hun goed geamuseerd. Spijtig genoeg geen zeehond gezien, maar wel veel meeuwen. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Het is een prachtig strand. Het is een vrij grote plaats. Het ligt ook heel dicht bij het centrum van Oostende.
Leuke badstad, vooral in de winter. Dan is het minder druk.
Heerlijk strand met fijne boulevard. Voor kinderen heel veel leuks! Marktjes, kraampjes, eten mooi strand
Ik woon hier al heel mijn leven, er valt niet echt iets goed noch slecht te zeggen over het strand. Het is gewoon een strand niet meer of minder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid