facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoneteam

Stoneteam

Info

Schuren, polijsten en behandelen van betonvloeren en natuursteen.



"Stoneteam is expert in het schuren, polijsten en impregneren van betonvloeren. Daarnaast creëren wij betonterrazzo's die voldoen aan de hoogste afwerkingsgraad. We werken met topproducten en -materialen om de beste kwaliteit mogelijk te kunnen bieden."
Adres: Gildenstraat 33, 3550 Heusden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0477186585
Stad: Heusden
Route: Gildenstraat 33
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: C² Maintenance
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steve's Car Cleaning Steve's Car Cleaning 3 km Voor het polieren, wassen en reinigen tot in de kleinste detail, van uw wagen bent u ...
B color B color 5 km B color: - Persoonlijke kleuranalyse - Stijladvies B party: - Workshops kleur- en s...
Signaco Signaco 5 km Verhuur van parkeerborden, tijdelijke signalisatie en aardingsmeter Opstellen van sig...
KwaliKit KwaliKit 6 km KwaliKit is een bedrijf van 5 studenten. Wij produceren gepersonaliseerde kabelkits (...
Atelier Tri la laa Atelier Tri la laa 7 km Beleef een onvergetelijk creatief avontuur! workshops op maat, feestjes & kampen, m...
Recensies
2 jaar geleden lieten wij een terras leggen in gepolierde beton, na een tijdje gaf deze enorm veel vuil stof af.Dus gingen we op zoek naar een oplossing. Op die manier kwamen we in contact met Stone Team, zij kwamen vrij snel kijken en hadden de oplossing. Na hun behandeling ziet het terras er stralend uit! Zelfs nog beter als ervoor. Dit team weet duidelijk wat ze doen! Bedankt Stone Team!!! Enkele foto's van voor en na
Het Stone-team heeft mijn slecht gecoate vloer dewelke geplaatst geweest is door een andere aannemer terug hersteld met een prachtig resultaat! Zowel de zaakvoerder als de uitvoerders zijn zeer professioneel, secuur en vriendelijk! De communicatie verloopt zeer vlot en transparant.
De nabehandeling van onze vloer is uitgevoerd door stoneteam. We hadden van het eerste contact met Levi een goed gevoel. Een rustig en correct iemand. De uitvoering is met zorg gebeurd. Zijn team is eveneens zeer vriendelijk en gaan zorgvuldig te werk. Goed bezig!
Op de mensen van Stone Team beroep gedaan voor een polybeton-renovatie en superbij met het resultaat! Stone Team kennen absoluut hun vak, staan je bij met raad en daad en leveren uitstekend werk. een échte aanrader!
Supertevreden van de service: topkwaliteit mbt afwerking én klantvriendelijkheid!
Zeer tevreden van hun werk. Heel eerlijk en correct. Kwamen alle verplichtingen na zoals werd afgesproken. Bedankt!
Heel duidelijke uitleg, heel eerlijk advies, dringen niets onnodig op, doen wat je wenst, vriendelijk en betrouwbare werknemers, lieten alles netjes achter, heel fijn resultaat ! Vele vlekken werden verwijderd. Overal mooie wolkjes door het licht op polijsten. Afgewerkt met een voedende en beschermende impregnatie. Mijn vloer blinkt als een spiegel ! Terug rust in mijn hoofd met deze mooie gepimpte betonvloer. Deze firma is zeker aan te raden! Dank jullie wel stoneteam !!
Onze betonvloer in de leefruimte werd behandeld vlekstop door Stoneteam, we zijn zeer tevreden over het resultaat! De betonvloer oogt heel naturel en blinkt niet meer, het geeft een aangenaam gevoel aan de voeten. Vlekken dringen niet door tot in de diepere lagen en hardnekkige vlekken vervagen tot ze uiteindelijk verdwijnen. Correcte en fijne communicatie, ook na de behandeling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid