facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stone and Fire

Info

Wij plaatsen uw droomhaard, op gas of hout. Indien gewenst met kasten en natuursteen. Ook de rookkanalen worden door ons verzorgd.

Adres: Koninklijke Baan 281, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 058521292
Stad: Koksijde
Route: Koninklijke Baan 281
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Stone fire Leeff, Gashaarden West-Vlaanderen, Kachels Brugge, Haarden Roeselare, Showroom elektrische haarden, Broucke, Kachelwinkels West Vlaanderen, Kachels Izegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brico Brico 2 km Heel vriendelijk personeel met duidelijke info en goede service
Recensies
zeer tevreden over de snelle levering van de pelletskachel, ook zeer vriendelijk en goede service
Bellfires gashaard laten inbouwen in een bestaande schouw. Alles binnen recordtijd geplaatst door vakbekwame, vriendelijke mensen. Inbouwen in een bestaande schouw heeft zo zijn eigen problemen maar die werden vakkundig en zeer esthetisch opgelost. Alles volgens overeengekomen prijsafspraak met kleine aanpassingen die gratis werden uitgevoerd. Super tevreden.
Wij hebben onze hoekhouthaard laten vervangen door een hoekgashaard van Bellfires. Heel mooi en vakkundig gedaan door de twee stielmannen van de firma Stone & Fire, prima afwerking ook door de firma STM. We hebben nu een mooie eyecatcher in onze living. We zijn heel tevreden van de service, alles is perfect verlopen binnen de gestelde termijn dit terwijl het geen gemakkelijke klus was. Dus “heel warm” aanbevolen door ons.
We waren heel tevreden, vriendelijke ontvangst in de toonzaal, mooi ontwerp en prima uitvoering. Prachtige samenwerking. Een echte aanrader!
Een heel tevreden klant bij! Net zoals onze zoon eerder, kochten we een inbouw - houtkachel bij Stone & Fire Zéér deskundig en eerlijk advies van de zaakvoerster gevolgd door plaatsing van de inbouwkachel door even deskundig en gemotiveerd personeel. Proficiat hiervoor en welgemeende dank !
We kochten er jaren geleden een kunsthaard. Het is een goed toestel, open haard die op aardgas werkt en voor een gezellige warmte zorgt alsook voor een aangename uitstraling. Gezellig in de winter en op koele avonden in de tussenseizoenen. Ziet er als een echte houthaard uit doch je hebt geen gesleur met hout e.d. Het oogt ook mooi.
Heel vriendelijk, heel goede afwerking en prima service. Kwaliteit!
Gezellige zaak met niet alleen een top-uitstraling maar ook bemand en bevrouwd met top-zaakvoerders. De referentie aan de kust voor haarden en kachels !
Goede ontvangst in toonzaal, goede begeleiding en ideeën, mooi ontwerp, en zeer goed uitgevoerd. Vakmensen.
Super tevreden , een TOP TEAM,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid