facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stokerij De Molenberg

Stokerij De Molenberg

Info

Stokerij De Molenberg



"In de familiehoeve aan ‘de Molenberg’ in Blaasveld maalt en stookt het molenaarsgeslacht Van Breedam sinds de 17e eeuw graan tot jenever. Charles Leclef, vijfde generatie brouwerij-eigenaar sinds 1991, groeit op in de brouwerij maar kent ook de voormalige familiestokerij in Blaasveld. Beide familietradities - stoken en brouwen - werden verenigd in een nieuw project: Stokerij De Molenberg, de eerste whiskydistilleerderij in België met traditionele Schotse pot stills. Het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel vormt de basis voor de Gouden Carolus Single Malt whisky.Bezoek Stokerij De Molenberg en ontdek de rijke geschiedenis van de oude molenaarshoeve en hoe we hier vandaag prijswinnende Belgische whisky maken."
Adres: Klaterstraat 1, 2830 Blaasveld, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 501 82 12
Stad: Blaasveld
Route: Klaterstraat 1
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Gouden Carolus webshop, Whiskey brouwerij rondleiding, Brouwerij Het Anker, Whiskey stokerij, Brouwerij Het Anker geschiedenis, Molenberg Zwalm, Molenberg Ronde van Vlaanderen, Molenberg Affligem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uw wafelbakker Davy Uw wafelbakker Davy 1 km Verhuur wafelkraam Babyborrels Evenementen Feestjes Markten Straatfeesten Opendeurdag...
Recensies
Zeer leuke rondleiding, zeer vriendelijk en top whisky meer moet dat niet zijn.
Een prachtig familiebedrijf met een visie op zowel bier als single malt whisky. De rondleiding neemt je mee langs 350 jaar Breedam. Hier kom ik zeker terug.
Leuke en informatieve rondleiding. Nadien een lekkere tasting en een leuk geschenkje. Een tof uitstapje, het bezoeken waard.
We waren er met de brouwclub De Trage Brouwers en hebben een fantastische rondleiding gehad. Verteld met veel passie door de gids. En uiteraard afgesloten met een heerlijke proeverij. Een echte aanrader!
Kundige en zeer interessante rondleiding
Mooie en leerrijke rondleiding gehad in de stokerij. Zeer vriendelijke gids Wim die met passie en liefde zijn verhaal doet. Mooi bezoekerscentrum. De degustatie achteraf was ook knap gedaan, de gids kon hierbij zijn kennis van smaken en aroma's met ons delen. Top!
Zeer interessante rondleiding als je wat van het bouwproces van alcoholische dranken houdt. Mooi uniek project in Vlaanderen, met behoud van historiek van het gebouw en toch in een modern jasje gegoten. De whisky is zeker ook de moeite om eens te proeven.
Mooie rondleiding gehad. Interessant verhaal over het ontstaan van de stokerij. Ook mooi om de whisky-ketels te zien en het verhaal daarachter te horen. Als je de stokerij bezoekt moet je ook zeker de bierbrouwerij bezoeken waar de whiskyvaten liggen opgeslagen.
Een prachtig domein, zeer mooi gerestaureerd. We waren met een groep en kregen een fantastische rondleiding. De gidsen zijn zeer goed opgeleid en de producten zijn van topkwaliteit. Een aanrander
Toffe rondleiding gehad met mijn gezelschap, gids weet veel te vertellen. Rolstoel vriendelijk , kinderen zeker welkom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid