facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stoeterij Gravenbos

Stoeterij Gravenbos

Info

Taverne met eetgelegenheid, gezellig terras of binnen met open haard. Kom zeker eens langs voor een lekkere pint of snack want we zijn dit weekend open.

Geschiedenis

Onze stoeterij biedt een waaier van activiteiten aan, gaande van groepslessen voor kinderen of volwassenen tot feestjes rond en met paarden.

Wij kunnen voor U 'à la carte' activiteiten organiseren zoals bvb :

- Verjaardagsfeestjes
- Communie- of lentefeesten
- Bedrijfsfeesten

Dit al dan niet met paarden.

Wij beschikken dus ook over een zaal waar tot 50 personen plaats kunnen nemen. Activiteiten met paarden kan tot 25 personen.

Dagelijks kan je ook bij ons terecht in de taverne voor een lekkere pint of om een kleine snack te nuttigen. Tijdens het weekend is de kaart net iets uitgebreider en kan je bovendien genieten van de gezellige warmte van de houtkachel. Natuurlijk hebben wij ook een ruim terras waar je tijdens de zomer of zelfs in de tussenseizoenen kan genieten van de zon.

Wij bieden een ruim aanbod aan paardrijlessen voor jong en oud, in groep of privé. Regelmatig kan je op zondag meegaan op wandeling, maar dan moet je wel over je eigen paard beschikken. Je kan je eigen paard natuurlijk bij ons ook stallen waardoor je dan van al onze infrastructuur kan gebruik maken.
Wil je gewoon komen rijden dan kan dat ook mits reservatie en een kleine dagvergoeding.

Tijdens de meeste schoolvakanties worden er stages voorzien waar je kind zich kan uitleven.
Alles draait daarbij rond het paard, rijlessen, ponygames, dressuur, voltige, een buitenritje, enz

Kortom, kom eens een kijkje nemen want wij kunnen je meer bieden dan enkel rijlessen.

Adres: Warandestraat 140, 1851 Humbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0468573052
Stad: Humbeek
Route: Warandestraat 140
Postcode: 1851


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestzaal Eldorado Humbeek Feestzaal Eldorado Humbeek 902 meter Prachtige locatie zaal, prachtige groot tuin, professionele en zeer aangename team, p...
Recensies
Hele fijne manège waar er tijd gemaakt wordt voor de beginnende ruiters. Mooie omgeving, verzorgde dieren en een gezellig café
Zeer vriendelijke en leuke mensen ook de lesgevers zijn toffe mensen en hele goeie lesgevers heb je in de stoeterij gravenbos
Het is een heel leuke manege geeft heel goeie lessen
Fantastische mensen en zeer familiale sfeer
Ik heb meer dan 3 jaar in dit centrum gereden. Vandaag is het anderhalf jaar geleden dat ik van club veranderde. Waarvoor? Simpelweg omdat oosters haar dun is. Als we ze naderen, waarom ze strelen, zien we hun ribben. Ik ging daar eind augustus terug en er is niets veranderd. De laatste keer dat ik daar naar boven ging, viel ik en werd ik per ambulance vervoerd. Ik ging terug om de verzekeringspapieren te laten ondertekenen en de verzekering stuurde ons de papaja terug, simpelweg omdat er geen verzekering was. Eerlijk gezegd raad ik deze club niet aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid