facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stock-depot

Stock-depot

Info

Qualitystocklots is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van grote partijen goederen afkomstig uit overstocks, faillissementen e.d.

Geschiedenis

Stock-depot is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van grote partijen goederen afkomstig uit overstocks, overproductie's, annulatie grote orders, foute bestellingen of leveringen, bedrijven in faling of producten met lichte transportschade. Omdat wij deze producten in grote loten kunnen aankopen, kan u genieten van grote kortingen.



"Stock depot uw crazy woonoutlet in Zulte. Sinds 15 jaar handelen wij in overstocks en restpartijen van alle merken indoor & outdoor meubelen en accessoires en verkopen die aan prijzen waar u zeer gelukkig van zal worden."
Adres: Staatsbaan 2, 9870 Zulte
Telefoonnummer: +3293889871
Stad: Zulte
Route: Staatsbaan 2
Postcode: 9870



op zoek naar gerelateerd: Stock-Depot Harelbeke, Stock-Depot stoelen, Tuin Depot, Stock-Depot tafels, Meubelen Bovijn Zulte, Stock winkel, Stock-depot Facebook, Stock-Depot Kuurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sophie LingerieBoutique Sophie LingerieBoutique 1 km Heel vriendelijk Behulpzaam En vlotte bediening Een woord top !
Recensies
Super en altijd veranderend aanbod. Glazen, bloempotten, keukengerief, kerstartikelen,... Ik kom hier graag. Kerstgerief kopen in september, we zijn er vroeg aan begonnen dit jaar, maar weer aan scherpe prijzen. Zoals alles in de winkel. Ook Wim zijn filmpjes op facebook zijn steeds luchtig en grappig. Topwinkel!
Hadden een bon gewonnen via een actie van ixina Waregem dus gingen een kijkje nemen. Leuke winkel met heel veel hebbedingetje! Aan de kassa bleek dat we onze bon vergeten waren dus zijn we verplicht om nog eens terug te gaan maar dat vinden we zeker niet erg! Leuke filmpjes ook trouwens!
Grote stock shop potterij, keuken gereedschappen, tuin en terras tafel, stoelen, kussens en kaarsen. Lage prijzen. Maak zelf uw keuze BBQ en benodigdheden. Versieringen en parasols.
Ik heb in Stock depot Anderlecht een frigo van 1m20 gekocht,wat een nachtmerrie. Ik vroeg, na ze met 4 aan een sorteerbakje uit geruziet waren , en in Frans vragen ze me heel onbeleefd wat moet hebben. Mijn vraag in mijn beste Frans ik zou een frigo moeten hebben, waar de werknemer mij bij verbazing zegt, pakt u een kar en pakt uw frigo,ik was alleen. Mijn frigo stond in een rek met een toonmodel voor .dus eerst het toonmodel verwijderen en dan pas mijn frigo.het toonmodel heb ik in midden van de doorgang laten staan. Ze zijn betaald voor te werken waar ik weinig van gemerkt heb. Kon ik minsteren geven zeker 5. Laatste maal geweest, als alles goed is met mijn frigo.
We waren al een tijdje geprikkeld om deze winkel te bezoeken naar aanleiding van de leuke filmpjes van Wim... Dus op zaterdag eens tot in Zulte gereden . Maar wat een ontgoocheling . Chaotisch, nauwe doorgangen, zeker niet goedkoop, prijsetiketten niet duidelijk of niet juist, artikelen op een hoop gesmeten, enz... Nu, we zijn er eens geweest en daar zal het bij blijven ..
Stock-depot is een mega leuke winkel. Constante switch in artikelen.. Super tof en vriendelijk personeel. Veel van onze meubelen komen van bij Wim van Stockdepot. Bij problemen handelen ze echt klantgericht en zoekt men naar een oplossing. Topservice na verkoop. Wij zijn mega fan van Stockdepiot, Wim, het team en vooral van de filmpjes op sociale media Doe zo verder!
Zeker waard om eens te gaan winkelen, wisselend assortiment dat je via Facebook enz. kan volgen zodat je op de hoogte bent van de nieuwe loten die binnengekomen zijn en voor u misschien interessant kunnen zijn. Wij gaan zeker nog eens terug.
1 woord TOP. Voeding voor de kat en hond aan helft vd prijs gekocht en vorig jaar een prachtige houten buitentafel. Een echte aanrader!
Vrij drukk, chaotisch, duur
Ontgoocheld buiten gewandeld, had het me anders voorgesteld. Best nog prijzig ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid