facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stock Adventure

Stock Adventure

Info

RANDO - MARCHE NORDIQUE - CHASSE/TRAQUE - CAMPING - TRAVAIL-
500 m2 de magasin sur 2 étages.
Les meilleures marques.
Des conseils avisés de notre équipe d'experts.
Situé à RECOGNE - Libramont-Chevigny.

Geschiedenis

Bienvenue chez Stock Adventure, votre magasin d'équipement outdoor à Libramont, en Province de Luxembourg (Ardenne belge). Notre équipe de passionnés et d'experts est là pour vous conseiller et vous guider dans vos choix. de vêtements, chaussures et accessoires de randonnée, camping, chasse et travail. Notre mission ? Vous équiper avec des meilleures produits et meilleures marques pour des aventures inoubliables en pleine nature !
A bientôt en magasin !
L'équipe Stock Adventure.

Adres: Rue du Flosse 17 B, 6800 Recogne, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 061224502
Stad: Recogne
Route: Rue du Flosse 17 B
Postcode: 6800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: SPORTS Direct Libramont, As adventure, Adventure magasin
Recensies
Luchtbedden gekocht top wel een beetje aan de dure kant
Ontdekt voor een beetje probleemoplossing en uiteindelijk vertrokken met meer dan verwacht Zeer goed advies en keuze. Als ik in de buurt ben, zou ik er zeker weer heen gaan!
Ontoelaatbaar om goederen ter waarde van € 32 terug te brengen en om een ​​ticket ter waarde van € 16 terug te krijgen na een aankoop in dezelfde winkel. Ticket waard met vervaldatum wanneer ik de goederen terugbreng bij de start. Wat betekent dat het paar handschoenen twee keer is verkocht en de winkel 16 € zonder buik in de zak heeft gestopt omdat het ticket was verlopen. In dit geval gaat het om diefstal van klanten.
Perfect voor fans van Jack Wolskin, veel uitverkoopartikelen, zeer vriendelijke mensen.
Ideaal om broeken te vinden als je een maat hebt die verder gaat dan de kleine en ronde norm van de grote sportdistributieketens.
Ik had graag de hele winkel gekocht... Van harte welkom. Ik raad 100% aan
Ben hier meerdere keren geweest omdat we een stacaravan in de buurt hebben. Zeer aangename winkel. Serieuze merken voor goede prijzen. Ook voor grotere maten. Voor kamperen, wandelen, survival en nog veel meer. Als je in de buurt bent, moet je ze bezoeken.
Zeer bekwaam en vriendelijk personeel. Zeer mooie keuze aan wandelschoenen en hoogwaardige uitrusting om te wandelen en te wandelen.
Referentiewinkel in de regio. Grote keuze, zeer goed advies, geweldige ontvangst. Wat om jezelf van A tot Z uit te rusten voor elk type wandeling.
Er is een ruime keuze aan schoenen, en vooral jachtkleding. Zeer vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid