facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stille Bliksem

Stille Bliksem

Info

We help beauty, fashion and lifestyle brands
to shape and share their story.

Geschiedenis

Katrien has a background in copywriting, graphic design and digital project management. This unique combination makes her the perfect sparring partner in shaping and sharing your story online.

Katrien believes in a more personal and thoughtful approach full of thrills and no spills. She has a generous nature, attention to detail and sense of dedication. She is a sensitive person with great intuition, creativity and empathy. Abilities that can never be reproduced by technology and make your content strategy genuine.



"Stille Bliksem is een Brand Strategy, Copywriting & PR Agency. We helpen mensen de ziel van hun merk definiëren en hun visie vertalen naar een heldere boodschap.Een betekenisvol merk heeft een authentiek merkverhaal, een doordachte brand strategy en een eigen identiteit. Het anticipeert op de tijdgeest en wat mensen drijft. Niet alleen de waarom van je merk, ook de relevantie ervan binnen de wereld waarin wij leven is belangrijk.We kiezen voor een persoonlijke aanpak en werken samen met mensen die op een bewuste manier in het leven staan. Die op hun manier een duurzame verandering teweeg willen brengen. Door de diversiteit aan expertise in ons team weten we zeer precies de uniekheid van een merk te doorgronden en communiceren."
Adres:
Telefoonnummer: 3293308959
Stad: Zomergem


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 14:00

Recensies
Nog eens bedankt voor de interessante opleiding gisteren! Ik heb er echt veel aan gehad: hands-on, to the point en onmiddellijk inzetbaar! Het feit dat je in de namiddag de theorie in praktijk moest omzetten vond ik ook heel interessant en nuttig. Dankzij jullie enthousiasme heb ik zin om er meteen in te vliegen en the queen van de reels te worden.
Fijne mensen die in de diepte gaan om de echte waarden binnen je bedrijf te onderstrepen. We zijn uitermate tevreden
Net zoals vorige keer. Een topontmoeting met een topgast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid