facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stijn aLive

Stijn aLive

Info

Verhuur klank en licht



"Creative Event Solutions Technical Support Event Production Entertainment DJ’s & Artists Wedding, Private & Corporate Events"
Adres: Ketenstraat 83, 8890 Dadizele, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0474913602
Stad: Dadizele
Route: Ketenstraat 83
Postcode: 8890



op zoek naar gerelateerd: Hitparty stijn, Dj Riz Doux
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Homaco Bvba Homaco Bvba 1 km Uitstekend onthaal
Recensies
Zeer tevreden van de diensten van Stijn tijdens ons huwelijksfeest. Vriendelijke en correcte communicatie, heeft flexibel en oplossingsgericht gehandeld wanneer wij onverwacht met een planningswijziging door een andere partij te maken kregen. Degelijk en mooi materiaal, technisch is alles naar wens verlopen, zowel tijdens onze ceremonie als ons dansfeest. Ook een erg goede DJ en een leuke stretchtent via hem geboekt. 100% tevreden!
We waren eerst in contact met ander audio en light verhuur bedrijf, wanneer het 5 voor 12 was gaf het het bedrijf forfait... Stijn aLive was onze reddende engel, we konden rekenen op een zeer duidelijk communicatie, correcte prijssetting, afspraken werden nagekomen en dit alles met een korte deadline. Een grote MERCI Stijn.
Stijn aLive de geschikte man voor al je feestjes!!! Hij gaat steeds zeer professioneel te werk. Ook zijn persoonlijke aanpak kunnen wij ten zeerste appreciëren!
Stijn levert de technische ondersteuning voor al jouw feesten. Heel goed materiaal, TOP!
Persoonlijke en snelle service. Veel zorgen minder voor ons feest dankzij de technische ondersteuning die we nodig hadden! Thanks
Alles werd vlot besproken en op het feestje zelf verliep alles vlekkeloos. Aanrader!
Stijn, dé man voor ambiance op je feestje!
De partner voor al je feestjes en evenementen !
Vertaald door Google Een foutje van mijn kant helemaal prima Origineel Une erreur de ma part absolument très bien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid