facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stido - Modulair bouwen en Mobiele bijgebouwen

Stido - Modulair bouwen en Mobiele bijgebouwen

Info

Als expert in modulaire prefab houtskeletbouw garandeert STiDO u een snelle oplevering van uw mobiel bijgebouw of modulaire woning. Ook de gegarandeerde kwaliteit van de materialen en het duurzame karakter maken van STiDO uw modulaire bouwpartner.



"Bezoeken aan de productiesite kunnen enkel op afspraak."
Adres: Z.5 Mollem 600, 1730 Mollem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0468179060
Stad: Mollem
Route: Z.5 Mollem 600
Postcode: 1730


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Prijs STiDO modulaire woning, Modulair bouwen prijs, STiDO review, Modulair bouwen Limburg, Prefab modulair bouwen, Modulair bijgebouw, Architect modulair bouwen, Modulair bouwen houtskeletbouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandem Wood Products Tandem Wood Products 2 km Vlot en vriendelijk geholpen met lossen.
Recensies
Zeer betrouwbare partner, flexibel en zeer klantgericht. Wij zochten bij STIDO een partner voor een zorgwoning in onze tuin.
Super tevreden over de STIDO in onze tuin. Duidelijke begeleiding van A tot Z, volledig op maat van onze wensen en met een kwaliteitsvolle afwerking wat mijn tuinkantoor en tevens praktijkruimte een warme en professionele uitstraling geeft. Communicatie en uitvoering zijn vlekkeloos verlopen. Indrukwekkend als je bedenkt wat hier allemaal komt bij kijken. Top team!
Een absolute aanrader! Van A tot Z volgen ze alles mee op. Vriendelijke en professionele mensen die weten waar ze mee bezig zijn. De plaatsing is een heel avontuur om mee te maken maar met hun begeleiding verloopt alles zonder probleem of zorgen. De afwerking is ook tip top met oog voor kwaliteit. Is er iets nog niet helemaal optimaal? 1 telefoontje en ze laten zo snel als mogelijk iemand langskomen om het op te lossen. Super blij dat we voor Stido gekozen hebben!
Een maand later dan gepland ondanks fervente maar vriendelijke pogingen een offerte mogen ontvangen. Daarbij een voorstel van 5% korting indien je snel beslist en een waarschuwing van een prijsverhoging van 8% het volgende jaar. Ik vind dat niet correct. Bij de prijsofferte zat ook geen lastenboek noch een specificering van de kosten. Hoe kan je hier op ingaan? Als mogelijke klant mag je toch meer verwachten.
Goede opvolging van de plaatsing en alle afspraken werden tijdig nagekomen.
De mogelijkheden aan het bekijken voor de plaatsing van een tuinkantoor. Duidelijke info & tof fabrieksbezoek. Begeleiding Top!
Super concept en duidelijke uitleg van de verkoper!
Zeer aangenaam in omgang en efficiënt.
Modulair bouwen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid