facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stico (Bocholt)

Geschiedenis

Stico is Limburgs grootste speciaalzaak in lingerie, huishoudlinnen en lingerie. Met hun enorm aanbod in dames- heren en kinderondergoed bieden zij steeds de nieuwste collecties aan uit binnen en buitenland. Stico is de specialist in dekbedden, donsdekens en hoofdkussen. OOk bieden zij meer dan 45 soorten matrassen voor ieders beurs. Spring dus zeker eens binnen en Stico zorgt voor uw goede nachtrrust!

Adres: Kaulillerweg 83, 3950 Bocholt (België)
Telefoonnummer: +32 (0) 89 46 21 13
Stad: Bocholt
Route: Kaulillerweg 83
Postcode: 3950


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Stico ondergoed, Stico lakens, Stico hoeslaken, Stico dekbedovertrek, Handdoeken Stico, Stico kussens, Matrasbeschermer stico, Stico boxspring
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stico Stico 13 meter Zeer fijne winkel en goede bediening
Recensies
Zeer fijne winkel en goede bediening
De beste textiel winkel in de regio
Prima klantvriendelijkheid, goede begeleiding van de aankoop en ik ga er zeker terug. Hun producten zijn van prima kwaliteit
Grote keuze aan beddengoed en ondergoed! Tevens matrassen van verschillende kwaliteit!
Heel veel keuze in onder- en beddengoed. Goede en vriendelijke uitleg gekregen bij de keuze van hoofdkussens en matras. Ze leveren ook aan huis. Aanrader :
Fijne,gespecialiseerde hulp die haar producten zeer goed kent
Gigantisch veel keuze in nachtkledij, ondergoed, bedlinnen, handdoeken, dekbedden, .......als je het hier niet vindt vind je het nergens!
Goede spullen...veel keuze
Van onderbroeken tot lakens en alles er tussenin. Tafellaken, kussens,sprei enz. Wie het hier niet vind, vind het nergens anders.
Vriendelijk personeel maar aanbod is verouderd alsook de winkel is serieus verouderd mag een opfrisbeurt gebruiken, prijzen liggen ook veel te hoog voor het aanbod.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid