facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stevens Recycling site Brussel

Stevens Recycling site Brussel
"Stevens Recycling is een familiaal recyclage- en recuperatiebedrijf, gelegen in de Haven van Brussel aan het kanaal Brussel-Charleroi. We hebben meer dan 80 jaar ervaring in de oude metalen. Intussen leidt de 3e generatie het bedrijf. Wij zijn een erkend depollutiecentrum voor autowrakken en staan ook in voor uw industriële afbraakwerken! Voor meer info, bezoek onze website!"
Adres: Quai des Armateurs 8 Rederskaai 8 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 204 04 30
Stad: Brussel
Route: Quai des Armateurs 8
Huisnummer: Rederskaai 8
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Oud ijzer ophalen Brussel, Stevens Logistics, De Knop Recycling, Prijs oud ijzer Genk, Nikkel inleveren, Stenofer, Stelimet, Oud ijzer tervuren
Recensies
Boertig, onbeschoft en ze geven niets voor uw waar! Plaats zeker te mijden!!!!
echte dieven. bedrogen. verlaag de prijs van materialen en vals op die manier. voor 300 kg elektriciteitskabel gaven ze me 50 cent per kg. Hij heeft genoeg anderen die voor dezelfde kabel 90 cent per kg geven. Ik ga daar niet meer heen!!!
Vriendelijke behulpzame mensen. In een wereld waar er altijd een probleem is of een probleem, wat je ook doet, was mijn ervaring met A. Stevens de prettigste die ik in lange tijd heb gehad.
Snel professioneel en vriendelijk team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid