facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stervets Veterinaire Thas dierenarts

Stervets  Veterinaire Thas dierenarts

Info

Consultations en Français, Néerlandais, Anglais

En plus des heures de consultations , possibilité de rendez vous tous les jours de 9 à 19 h

Adres: mechelsesteenweg 154, 1933 Sterrebeek
Telefoonnummer: 02 731 73 83
Stad: Sterrebeek
Route: mechelsesteenweg 154
Postcode: 1933


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brussels Health Clinic Brussels Health Clinic 2 km Brussels Health Clinic provides medical services to TRICARE beneficiaries stationed a...
Recensies
Hartelijk dank voor de wijze waarop u op vrijdagavond, na de werkuren, onze hond Mika langdurig hebt verzorgd, met veel geduld. Een staaltje van liefde voor uw beroep van veearts. Nog veel succes. Johan Van De Velde
Onbeleefd en onbeschoft
Praktijk overgenomen door Dokter Gobeaux in combinatie met de praktijk van het park in Kraainem. Zeer professionele en empathische dierenarts. Mooie ondersteuning bij het levenseinde van onze hond door nierziekte. Ik kan je alleen maar adviseren. Merk op dat de eerdere adviezen waarschijnlijk betrekking hebben op de voormalige eigenaar van het bedrijf.
Super veto erg warm en vriendelijk met onze viervoeters.
Agnès Thas is een erg aardige dierenarts die, nadat ze enkele jaren geleden met competentie en empathie voor onze huisdieren heeft gezorgd, nu onze vaste dierenarts voor onze kat is. Zijn sympathie en professionaliteit gaan hand in hand met redelijke prijzen en oprechte liefde voor dieren.
Slechte ervaring met deze dierenarts. Ze vertelt me ​​een prijs en vermenigvuldigt die vervolgens met 6 zonder het me te vertellen. Na het opvragen van de uitkeringsstaat beledigt deze dame mij en dreigt zij mij financieel mijn rekening met 2 en daarna met 3 te vermenigvuldigen, en persoonlijk om zonder enige grond een klacht in te dienen. Ik raad het niet aan en er is een brief gestuurd naar de bestelling van de dierenartsen.
Agnès Thas is een geweldige dierenarts. Zeer goed advies en attent, ze zorgt al 6 jaar voor mijn 4-potige metgezellen en ik zou het voor geen goud willen veranderen. Beschikbaar en zeer professioneel, ik raad haar iedereen aan.
We hebben onze hond en konijnen naar Dr. Thas gebracht en ze was geweldig met hen en hun behandelingen. Ik vind de prijzen heel redelijk en de kwaliteit van de zorg is top. We raden haar kliniek aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid