facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sterling Books

Sterling Books

Info

Sterling Books is the largest independent English bookshop in Brussels. Open since 1997 in the heart of the city, we stock a wide range of fiction and non-fiction, plus newspapers, magazines, greetings cards, gifts, audiobooks and DVDs.

Geschiedenis

The English bookshop in the heart of Brussels

Adres: Wolvengracht 23, 1000 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +32 2 223 62 23
Stad: Brussels
Route: Wolvengracht 23
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Waterstones Brussels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TuliTu TuliTu 643 meter Een van de mooiste, mooiste boekwinkels waar ik ooit ben geweest. Ik wou dat ik hier ...
Evasions Evasions 682 meter Een ruim assortiment aan boeken, strips, DVD's en muziek. Voor tweedehandsproducten z...
Point d'Orgue Point d'Orgue 695 meter Nu Adagio weg is, is het enige plaatsje waar je nog partituren kan bestellen.
Pêle-Mêle de Bruxelles Pêle-Mêle de Bruxelles 977 meter <span data-expanded-section="" tabindex="-1
Peinture Fraîche Peinture Fraîche 3 km Zeer mooie selectie kunstboeken over diverse thema's.
Club.be Club.be 6 km Librairie et Papeterie
Recensies
Geweldige selectie, en heel vriendelijke uitbaters. Hier kom ik graag!
Groot assortiment met uitzonderlijke boeken!
Beste Engelse boekenbundel van Brussel
Ruim assortiment
Ik ben dol op deze plek sinds ik student Engelse literatuur was en al mijn boeken kocht in hun vorige winkel aan de overkant van de straat. Heel jammer dat ze in februari sluiten. Kwam voor de sluitingsverkoop op een zaterdag rond het middaguur, stond 10 - 15 minuten in de rij met ongeveer 5 mensen voor me voordat ik naar binnen ging. Veel boeken waren natuurlijk al weg, maar de selectie was nog steeds redelijk goed. We zullen je missen, Sterling Books.
Een fantastische Engelstalige boekhandel in hartje Brussel. De selectie is enorm, alles van de nieuwste bestsellers tot literaire klassiekers, via stripboeken, woordenboeken, politieke werken en kinderboeken. Het is een winkel met twee verdiepingen en zelfs een kleine leeshoek. Het personeel is briljant, altijd vriendelijk en geeft goed advies als je op zoek bent naar iets nieuws om jezelf mee te vermaken.
Zo behulpzaam en goed geïnformeerd, het personeel is briljant. Ik raad deze plek echt aan, vooral Engelse boekverkopers in Brussel. Ik kijk erg uit naar het café in de boekhandel. Een andere troef... Leuk!
Leuke winkel & vriendelijke mensen. Ik had een klein gesprek met hen terwijl ik wachtte tot mijn vriend me vertelde wat ik voor haar moest kopen. Ze waren erg behulpzaam en aardig en vonden het cool dat ik lange tijd met meerdere boeken in mijn hand ronddwaalde. Als u boeken in het Engels wilt krijgen, is dit de plek voor u.
zeer goede Engelstalige boekhandel. Altijd op de must-visit-lijst elke keer als ik in Brussel ben.
Aardig personeel dat bereid is tijd te besteden om je te adviseren. Ze hadden het boek dat ik zocht op voorraad en hielden het opzij terwijl ik het bij andere Engelstalige boekwinkels niet kon vinden/bestellen. De prijs was afgestemd op die van Amazon, zelfs een beetje goedkoper dan sommige online sites. Het is leuk om te weten dat je boekhandels levend houdt :- Ik kom zeker terug voor toekomstige aankopen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid