facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sterkstokers

Sterkstokers

Info

Sterkstokers is de nieuwe naam voor Taxandria​ Elixirs van Thomas Cuyvers. Samen met een nieuw team willen we kruiden verwerken in unieke dranken.

Geschiedenis

Sterkstokers is de nieuwe naam voor Taxandria​ Elixirs van Thomas Cuyvers. Samen met een nieuw team willen we kruiden verwerken in unieke dranken!
Ons assortiment bestaat uit gin, vermouth, wodka, elixirs (likeurs), whiskey en cognac. Dit is te verkrijgen in onze huismerken, maar ook in private label.



"Sterkstokers distilleries is gespecialiseerd in privat label sterke drank. Dit reeds vanaf 60 flessen. Samen met de klant maken we hun eigen unieke recept. Daarnaast scoren we met onze eigen labels. Gin, Rum, Vermouth, Elixir... alcoholvrije dranken.."
Adres: Veilingstraat 19, 2320 Hoogstraten, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 293 92 61
Stad: Hoogstraten
Route: Veilingstraat 19
Postcode: 2320



op zoek naar gerelateerd: sterkstokers distilleries, cameo vermouth, thomas sterkstokers be, stokerij sint lenaarts, belgium gin, private label gin, bonzai gin, thomas gin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Wijnhuis Hoogstraten Het Wijnhuis Hoogstraten 2 km Ze hebben hier zeker lekkere wijnen. Bij de opendeurdagen ontbrak er wel wat meer uit...
De Nieuwe Buiten De Nieuwe Buiten 4 km Leuk camper mealen. Zeer uitgebreid en lekker.Sylvia en Steve ontvangen jullie met o...
Recensies
We hebben in juni voor de collega's, leveranciers en klanten een mooi flesje gin laten maken / personaliseren bij SterkStokers. Naast de super lekkere gin die we zelf mochten samenstellen, ook een top-service. Het was een race tegen de klok, door een late keuze van onze kant uit, maar Thomas en zijn team konden alles netjes op tijd voor elkaar krijgen. En we hebben al veel positieve feedback ontvangen ... de gin valt in de smaak. Een geslaagde samenwerking!
Heerlijke gin en likeurproeverij! Ik wist niet dat je hier zelf een gin kan laten ontwikkelen vanaf 60 flessen. Ontvangst in een mooi kader met zicht op het water.
Zeer vlotte bestelling van een gepersonaliseerde GIN met bijhorende gepersonaliseerde etiket in een fles naar keuze. Kwalitatief ook gewoon lekkere GIN. Niet aarzelen om hen te contacteren of eventueel zelfs langs te gaan in hun vernieuwd atelier. Aanrader.
Topervaring en heel tevreden met onze GINiHUS, heel lekker, knap! We zijn er fier op, en doen onze klanten er elke dag weer een plezier meer. Te proeven bij HUS Interieur ;-
Ik kocht een fles Anderlecht-gin. Het is een hele leuke fles, het is tof om cadeau te geven of te krijgen. De fles was goed verpakt en snel geleverd, de communicatie verliep heel vlot. O ja, de gin is ook lekker :
Gin is de 'hype' gelukkig al wat voorbij maar via Fbook maakte ik kennis met Thomas en zijn team. Ik ben niet de grote 'beleving'man, maar een wereld van smaken en kennis ging voor me open. We "s"maakten mijn eigen gin voor ons tuinbedrijf en stonden paf van al de reacties. Inmiddels hebben we al een volgende order laten bottelen en bestickeren en is er al een 2de gin.....op basis van appelsien!....'tis een beetje flauw maar; "Zonder tonic heeft het leven geen gin". Echt een aanrader als je op zoekt bent naar een origineel betaalbaar cadeau.
Met Bel'Uva zijn we verheugd te kunnen samenwerken met Sterkstokers, een betrouwbare productie partner voor Bel'Uva.
Een fantastische ervararing om je eigen GIN te maken! Aanrader!
Wij drinken zeer graag gin en tonic, maar dan zonder alcohol. Na een tiental verschillende merken te hebben uitgeprobeerd, is onze absolute voorkeur de "Gin0,0" van Sterkstokers. Oorspronkelijk gekocht in Delhaize, maar later niet meer te krijgen. Dus hebben we de "Gin0,0" online besteld. Goede website, snel geleverd, 100% tevreden voor 0% alcohol.
Vorig jaar onze eigen gin laten maken voor het bedrijf. Super workshop in de stokerij. Toen 60 flessen laten maken, een paar weken geleden al onze tweede batch laten maken. Super lekkere gin en erg leuk om klantenrelaties cadeau te doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid