facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sterbike trails

Sterbike trails

Info

Let's get some FREERIDE!

Geschiedenis

Sterbike est un spot pour la pratique du vélo de Xc au DH/FR. Le bois appartient à un privé qui nous autorise l'accès à condition de respecter les lieux. Pour des raisons de sécurités, l'accès aux lignes de Freeride est fermée par un cable. Le code est donné uniquement par message privé.


Bon ride,
Le crew

Adres: bosdelestraat, 1933 Sterrebeek
Stad: Sterrebeek
Route: bosdelestraat
Postcode: 1933


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Zeen Het Zeen 2 km Ik ken niéts van tennis, tot groot afgrijzen en amusement van Helen, maar de brasseri...
Recensies
Heb al verschillende fietsen gekocht in deze zaak , en steeds goede uitleg en service ,, heb e-bike aangeschaft en heel tevreden van .neemt de tijd voor alles te vergelijken en dat je met de juiste fiets naar buiten gaat.. top en bedankt
Professioneel en correct...afspraak voor onderhoud en zelfde dag fiets gerepareerd. Aanrader
Ik kwam met mijn achterwiel omdat ik een kapotte spaak had. Ging 1-2 dagen duren. De volgende dag kreeg ik al een bericht dat mijn wiel klaar was. Ze hadden nog andere checks gedaan op mijn wiel en zeide dat alles in orde was. Fijn om te zien dat ze de extra mile gaan voor hun klanten. Ik kom zeker nog eens terug. Super aanrader!!!
Topzaak! Zowel qua advies bij aankoop van mijn eerste e-mtb als bij garantiegeval hoogstaande service gekregen. Mijn maat was niet voorradig maar Sterbike heeft er toch voor gezorgd dat ik erg snel mijn nieuwe fiets had. Ook altijd in voor een babbel over tips and tricks rond mountainbiken. Absolute aanrader!
Vriendelijk, duidelijk en punctueel. Onderhoud van mijn E-bike was op 1 dag gefixt en mijn fiets rijdt terug als nieuw.
Bij het bellen naar informatie en tijdens het binnenbrengen van mijn fiets waren ze supervriendelijk en behulpzaam, maar bij het afhalen hadden ze me 1/3 meer gevraagd dan ze hadden gezegd aan de telefoon omdat het mijn fout zou zijn dat ik de juiste info niet zou doorgegeven hebben aan de telefoon. Ze zijn beginnen argumenteren over werktijd en "plezierkes doen". Als ik bel om informatie en een offerte te vragen moeten zij zoals het hoort en zoals professionelen het doen de precieze technische vragen stellen omtrent de fiets om zo te kunnen inschatten over welk type fiets het gaat en bij het binnenbrengen nogmaals de offerte/prijs bevestigen, maar niet met de losse pols met prijzen smijten en nadien zeggen dat ze teveel werk hebben en zo "plezierkes leveren" en andere argumenten. En dit terwijl ik uiteindelijk toch nog boven de prijzen betaald heb van de concurrentie... Trukken van de foor! En vriendelijk waren ze toen ook al niet meer. Reactie op antwoord hieronder Beste, Ik bel naar uw zaak om informatie te vragen en U geeft mij een prijs, wees er dan zeker van dat de prijs klopt naargelang de type fiets, naaf, werkuren of wat dan ook, dat is Uw job en Uw kennis, en daarvoor bellen klanten U. Als u daar niet competent in bent geen probleem voor mij dan hoeft u dat gewoon te zeggen volgende keer. Voor alle duidelijkheid voor alle cliënten, ik heb meneer niet gesmeekt om de reparatie uit te voeren noch zelfs naar gevraagd, enkel gebeld om prijs te vragen van een vervangstuk, hij heeft dat zelf voorgesteld en erbij vermeld dat hij volgeboekt was tot in september niet oktober zoals hij hieronder vermeld en dat hij het zou doen als hij tijd had. Dus meneer heeft mij vooral geen "pleziertje" gedaan zoals hij beweert omdat ik er nooit om gevraagd heb. Ik kon evengoed naar de concurrentie gegaan zijn zoals hij zelf suggereert en zal ik zeker doen de volgende keer op mijn gemak en daar was ik tenminste niet behandeld met arrogantie, afperserij, valselijke informatie en smoesjes omwille van "pleziertjes". PS : Als meneer met ECHTE klanten bedoeld diegene die hij op die manier telkens met 30% kan bedotten dan snap ik meteen waarom hij zijn toon en klantvriendelijkheid meteen verbaal agressief heeft opgehaald naar mij, alsook zijn antwoord hier met compleet foute informatie en incoherenties.
Geen grote fan van deze winkel. Toen ik er nog binnen mocht met m'n 2de hands fiets vond ik ze zeer prijzig voor herstellingen. Toen ik informeerde voor een nieuwe fiets wouden ze me een 2dehands fiets aansmeren die te groot was voor me. Nadien mocht ik met m'n Canyon niet binnen bij hen hoewel m'n 2de hands fiets ook niet gekocht was bij hen. En laatst wouden ze me geen info geven over het merk Giant omdat ze geen fietsen leasen. Denk dat er vriendelijkere uitbaters zijn en beter in prijs/kwaliteit.
Super vriendelijke eigenaar. ik had gevraagd voor het onderhoud van mijn elektrische fiets. Hiervoor een andere fietswinkel in Nossegem geweest waar de eigenaresse kortaf zei dat ze er geen tijd voor had, maar deze eigenaar heeft tijd genomen om mijn fiets te bekijken en goed uitgelegd waarom hij het niet kon :
heel fijne en eerlijke verkoper
Heel goede dienst voor een lage prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid