facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stephan Destrooper

Stephan Destrooper

Info

Mengen, kneden, bakken, versieren, bedienen, en proeven,.. Dat is wat wij doen!



"Uw bakker met smaak!Ontbijt en lekker gebak, specialiteit van culinaire ambachtelijke mello cake’s."
Adres: Strandlaan 286 , Koksijde 8670, BE
Telefoonnummer: 058 52 28 25
eb.repoortsednahpets@ofni
Stad: Koksijde
Route: Strandlaan 286
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 00:00-00:00
Dinsdag: 00:00-00:00
Woensdag: 07:00-19:00
Donderdag: 07:00-19:00
Vrijdag: 07:00-19:00
Zaterdag: 07:00-19:00
Zondag: 07:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Stephan Destrooper, Koksijde bakker, Stephan Destrooper foto's, Destrooper koksijde facebook, STEPHAN DESTROOPER ontbijt, Destrooper melo cakes, Destrooper koekjes, Leterme Koksijde
Recensies
Uitstekende patisserie en brood. Het 'jonge personeel' pakte het efficiënt en vriendelijk aan. Mijn vraag aan een verantwoordelijke ivm een artikel dat ik niet meer op de website vond werd niet even vriendelijk beantwoord, maar uiteindelijk kon ik het toch bestellen. Het was zeer lekker en ook nog verrassend en mooi. Foto's van de "winter-" en "zomerversie"
Na lang zoeken is dit de beste bakkerij van Sint-Idesbald, en eigenlijk van groot Koksijde. Probeer zeker de patisserie en de verschillende soorten brood. De prijzen zijn zeker niet overdreven als je de kwaliteit van de producten mee in rekening brengt. De bediening door het personeel loopt ook heel vlot. Aanrader!
Wij kochten de sandwichen met chocola, boterkoeken zonder rozijnen en de Mello original. Stuk voor stuk heel lekker producten. Jammer genoeg werden we niet vriendelijk onthaald. Waardoor de ervaring een negatieve bijsmaak had. Je betaalt iets meer bij deze bakker en verwacht hiermee ook klantvriendelijkheid. Spijtig...de volgende keer proberen we de bakker aan de overkant.
1 adres voor de beste taartjes aan de Westkust
Super lekkere koffie koeken, en lekkere sandwichkes met chocolade! Zeer vriendelijk personeel! Ik ga zeker vaker komen!!!
Wat een lekkere taarten en koekjes hier! Jammer dat je mij niet meer zal terug zien! Wat een onvriendelijke en arrogante bediening hier… .
Heel lekkere gebakjes en brood. Heel onvriendelijk onthaald geweest. Ik kwam voor too good to go, en was een kwartier te vroeg omdat ik toch moest passeren sprong ik even binnen, wie weet kon het vroeger. Madam Ann riep voor gans de winkel dat het nog een kwartier te vroeg is en dat ze nog ah verkopen was op een heel onbeleefde en arrogante manier. Heb er geen probleem mee dat ik te vroeg ben en even moet wachten, maar zeg dat op een normale beleefde manier. Hopelijk had mevrouw een slechte dag en was dit slechts éénmalig.
Laatste keer dat ik ben geweest. Bijna altijd een onvriendelijke bediening. Als u uw werk niet graag doet, verander dan. Ik koop vanaf nu wel mijn brood in de zaak aan de andere kant vd straat.
Waaaauuu----wwwwW! Alles kraakvers! Zelfs mijn puddingkoek smaakte deze avond nog kraakvers alhoewel hij al bijna een dag oud was. En die pudding -› Je kan de vanillepuntjes gewoon tellen, doordat hij vers gemaakt is! Het is allezins geen goedkope bakkerij, maar al die verse producten en zelf gebakken... Daar betaal ik met veel liefde, iets wat meer voor!
Patissier zoals er nog weinig zijn. Grote keuze, vlotte bediening. Heb hier een mini-buche besteld en die was werkelijk top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid