facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stenen Brugsken

Adres: Stenenbrug 43 , Eksaarde 9160, BE
Telefoonnummer: 09 356 85 08
Stad: Eksaarde
Route: Stenenbrug 43
Postcode: 9160


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Hier kun je in de zomer op het terras wat kunt drinken en een hapje kunt eten zoals een pannenkoek of een ommelet. 's Avonds kun je er lekker lekker gerechten eten van de traditionele Belgische keuken. Hoewel dat kaart wat beperkt is in keuze is de prijs kwaliteit zeer goed. Deze taverne is dan ook zeker een aanrader!
Als je een goed stuk vlees wilt eten, dan kan je hier het best eens langsgaan. Een zeer goede service en zeer goede kwaliteit van eten. Dit restaurant kan je goed combineren met een dag in het domein van Puyenbroeck of tijdens een fietstocht.
Niet klantvriendelijk bij warme dagen moet je daar niet om een ijsje gaan want ze hebben er geen , nochtans op voorhand laten weten dat we met een bende kwamen.
Geen grote menu kaart maar wat er opstaat is lekker en verzorgd. Vriendelijk personeel. Het interieur is wat oudbollig maar best gezellig.
Zeer lekker en altijd vers! Prijs qualiteit top en ook nog eens super vriendelijke bediening!
De glimlach was teveel gevraagd. De salami was op. De Sloeber ook. De WiFi was aanwezig, maar het wachtwoord niet. Een tip: ga bij de buren. Sorry :-
Was super gezellig en zeer vriendelijk personeel, En natuurlijk ook zeer lekker. Voor herhaling vatbaar
Super lekker en vers. Prijs- Kwaliteit een absolute aanrader
Heel lekker eten en vlotte service
Alweer lekker gegeten. Paling in het groen en tong meuniere. Proficiat Guido.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid