facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stemafisk

Stemafisk

Info

Stemafisk bestaat uit een team aan boekhouders dat jou helpt om het beste uit je onderneming te halen. Bij Stemafisk staan we garant voor vaste relatiebeheerders met jarenlange ervaring in ons team die ervoor zorgt dat jouw boekhouding in goede handen is.

Geschiedenis

Stemafisk staat garant voor vaste dossierbeheerders met jaren ervaring, sommige medewerkers zijn meer dan 10 jaar actief. Wij gaan prat op doorgedreven kennis en volgen constant bijscholing en vorming. Over de jaren heen hebben wij een goede reputatie opgebouwd inzake boekhouding, fiscaliteit, bedrijfsadvies en successie- en vermogensplanning.

Ons motto ‘de ondernemer ondersteunen in zijn dagelijkse administratie als rechterhand’



"Wij maken je jaarrekening, verzorgen je boekhouding, doen je belastingaangifte en geven nuttige adviezen. Het houdt daar niet op. We lopen voorop en scholen ons permanent bij. Dankzij deze totaalaanpak staan we je onderneming van A-Z bij.Stemafisk is gevestigd in West-Vlaanderen en werkt in een ruime regio in Vlaanderen. Ook internationaal cliënteel klopt bij ons aan. Zowel éénmanszaken als vennootschappen, in tal van sectoren, kunnen bij ons terecht."
Adres: Gistelsteenweg 403, 8490 Jabbeke, Belgium
Telefoonnummer: +3250813432
Stad: Jabbeke
Route: Gistelsteenweg 403
Postcode: 8490


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Fauve stemafisk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Avermaete vooral uw reclame Avermaete vooral uw reclame 860 meter Zoals de slogan zegt reclame die blijft steken
Recensies
Zeer sterke dossierbeheerders! Aangename samenwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid