facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stefan Van Bogaert BVBA

Stefan Van Bogaert BVBA

Info

Volg hier onze realisaties en nieuwe producten, alsook promoties en opendeurdagen.

Geschiedenis

Wij plaatsen uw zonwering, rolluiken, vliegenwering, poorten, terrasoverkappingen (glas, textiel, bache of lamellen) en Velux-toebehoren met de hoogste zorg en afwerking.



"Bij ons kan u terecht voor zonweringen, rolluiken, poorten, vliegenwering, raamdecoratie, terrasoverkappingen/buitenleven, automatisatie etc.Dit alles van hoge kwaliteit, mooie afwerking en goede service.Bezoek onze showroom te Bazel en 'beleef' onze producten."
Adres: Rupelmondestraat 80, 9150 Bazel
Telefoonnummer: 037742383
Stad: Bazel
Route: Rupelmondestraat 80
Postcode: 9150


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 13:30 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 13:30 - 18:00
Vrijdag: 13:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00

Recensies
Super vriendelijke man die onze vliegenramen en schuifvliegenraam kwam plaatsen. Ook hebben we een uitleg gekregen over onderhoud en plaatsing. Super service, als we nog eens iets nodig hebben gaan we zeker terug!
Topervaring met het team van Stefan van Bogaert. Van het eerste telefonische contact, bezoek in de showroom tot de plaatsing van meerdere rolluiken verliep alles vlot, vriendelijk en professioneel. Zeker nog een dikke pluim voor de plaatsers Benny en zijn twee collega's. Mooi werk geleverd, bedankt.
Wij waren op zoek naar een betrouwbare partner voor een tuinkamer / afgesloten overdekte terrasoverkapping met lamellen. Via Solisysteme aan dit adres geraakt gelet op hun betrouwbaarheid. Na het aangename bezoek van Stefan en ons bezoek aan de meer dan geslaagde opendeurdag in hun mooie showroom bestond er geen twijfel meer en zijn we in zee gegaan met deze toppers....Dit is zondermeer een professionele firma met de nodige know-how. Zowel hun zeer grondige productkennis als het constructief meedenken in ons project waren een aangename ervaring. Communicatief zeer sterk, vlot en correct zoals het hoort Al onze vragen werden uiterst snel en kristalhelder per mail behandeld. De plaatsing gebeurde door hun team van aangename vakmensen. Nadien duidelijke uitleg over het produkt. Wij zien reeds uit naar de eindstreep van ons project. Stefan en team, thumbs up en doe zo voort !!!!! Jullie verdienen deze review !!!
Heeeeeel blij met onze zonnewering. En ook vooral omdat ze van in het begin tot het einde een goede service geven. Zelfs de hondjes genieten van de schaduw .
Bedankt voor het prettig ervaren van jullie diensten. U gaf een snel een oplossing voor onze defecte rolluiken met het sturen van goed opgeleide vakmannen. Ze werden perfect hersteld zodat ze nog jaren meegaan.
Sympathieke mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ze installeren goede zonnewering merken en zijn correct. Heel fijne samenwerking, aan te raden.
Reeds 3 x Stefan of zijn personeel bij ons gehad. Gewoonweg TOP ! Vriendelijk, vakkennis,proper werk. Ook de dames aan de telefoon. Team dat in zijn totaliteit een dikke pluim verdient. Wens hen allen een prettig verlof. Fredien Vandervekens Sint-Niklaas
Zeer vriendelijke en professioneel onthaal in de Showroom, vriendelijke dame die zeer mooie uitleg gaf over de verschillende technische verschillen van de rolluiken en de zonnewering. Na goedkeuring van de offerte nog alles correct een tweede maal mooi komen opmeten. Bij de plaatsing ook 2 degelijke techniekers die proper werk hebben geleverd en alles mooi uitlegde betreffende de werking van de zonnewering. Nadien ook alles proper achterlieten. Een dikke pluim voor heel het team, ik maak zeker rcklame voor deze firma.
Op 19 januari 2021 heeft de firma Van Bogaert een zonnescreen komen plaatsen. Alles is heel vlot en professioneel verlopen. Dit vanaf de info in de winkel, de opmeting ter plaatse met nog bijkomende tips tot de eigenlijke plaatsing. Een dikke pluim voor jullie uitstekende service.
Zeer goede kwaliteit, service en afwerking. Zeer goede ontvangst en uitleg in toonzaal, bestelling geplaatst voor rolluiken. Levering en plaatsing sneller dan verwacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid