facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stef's vintage - retro car stereo systems

Stef's vintage - retro car stereo systems

Info

Voor al uw old-young timer muziek wensen,vintage,retro,classic,alles mogelijk.Van simpel tot super-installatie !!

Producten

Autoradio,luidsprekers,versterkers enz...

Adres: Dorpsstraat 113, 2960 Sint-Lenaarts, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033138402
Stad: Sint-Lenaarts
Route: Dorpsstraat 113
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: car radio vintage, retrosound usa, custom autosound, retro audio, vintage look autoradio
Recensies
2018 Abarth van deftige audio voorzien met o.a. nieuwe speakers en een subwoofer onder de passagierzetel.
Da stefke heeft in mijn wagen, een Alfa Romeo Mito nen upgrade gedaan van de luidsprekers en het geluid is nog slechter als voor de zogezegde upgrade. Daarbij komt ook nog dat ik bij de afhaling een bart in de voorruit ter hoogte van de linker tweeter opmerkte, waarop ik hem aansprak en hij dit met alle macht ontkende, dit zou niet aal het te wijten zijn en deze zou al aanwezig geweest zijn bij het binnenbrengen van mijn wagen. Bij het vervangen van de voorruit is mij verteld dat de barst langs de binnenkant is aangebracht. De jongens van de plaatsing van de voorruit hebben dit ook voor mij op papier gezet. Conclusie: €500 luidsprekers, €450 voorruit en een slechtere klank dan voorheen!! Schandalig is dit, het is gewoon een onbetrouwbare, onbekwaam persoon!!
Deze winkel is zeer oud. Het materiaal dat tentoongesteld staat lijkt wel 3de handschoenen. Bepaalde reeksen zijn wel super mooi en wel goedkoop. Maar dit is een verkooppunt om jongeren redelijk goedkoop muziek te leveren. Maar goedkoop is niet een goede koop. Stef zelf is een zeer vriendelijke persoon, en komt zeer betrokken en begrijpend te zijn. Zoals een echte zelfstandige.
Service, oog voor details, de kennis van het materiaal en de producten. en vooral de klantvriendelijkheid, je mag voor alle vragen langskomen of bellen hij ontvangt u altijd met een glimlachend gezich... zeker een aanrader.
Top bedrijf. Goede prijzen.
Eerlijke correcte service. Geen gezever of verzonnen verkoopspraat. Aanrader dus.
Vakman ,goede service ,altijd vriendelijk en nuttige uitleg
Beste plek voor car audio
Top zoals altijd
Topkwaliteit en service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid