facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steen

Steen

Info

Steen is een plek waar je overdag kan genieten van een koffie, je gazet of een goed boek kan lezen of met een drankje naar keuze doen waar je zin in hebt.

Adres: Onderstraat, 55, 9000 Gent
Stad: Gent
Route: Onderstraat, 55
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: steen rapper, steen kopen, steen wikipedia, steen optreden, rapper steen dood, steen rapper nummers, steen betekenis, steen puzzelwoordenboek
Recensies
Super gezellig café met leuke muziek op en het beste biertje op de tap vanderginste!
Gezellig café, leuke muziek, veel sfeer!
Beste café van de wereld, althans toch zeker van mijn wereld
Naast zowat de beste barman van Gent en wijde omstreken, zijnde Bommerskonte en het heelal, ook een fijne selectie bieren. En heerlijke cocktails. En altijd fijn gezelschap te vinden. Je moest er al zijn!
Hebben een toch iets betere bierkaart
Voor het betere barwerk en een aangenaam sfeertje weg van alle drukte is het Steen een ideale plek voor de bezoeker met een verfijndere smaak.
Plezante café met goeie muziek en mooie maar prijzige bierkaart. Ging wel snel toe voor een vrijdagavond en geen last call.
Dé idéale beginplek voor het weekend. Gezellige setting, verrassende menukeuzes én fijne muziek. No-nonsense ontmoetingsplek met een streepje cultuur voor buiten de lijntjes.
Super gezellige bar om met vrienden af te spreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid