facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steel Master

Steel Master

Info

Bij Steel Master kan u terecht voor alle metaalbewerkingen vervaardigd uit staal, inox of aluminium.




"Installateur van stalen trappen en leuningen, stalen deurleverancier"
Adres:
Telefoonnummer: 0499221286
Stad: Harelbeke


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestcomité Harelbeke Feestcomité Harelbeke 1 km Het feestcomité organiseert o.a: Tegoare Nieuwjoare, Foodtruck en art festival, zome...
Xinnix Door Systems Xinnix Door Systems 4 km Heel goed en mooi product om mee te werken. Kwaliteit verzekerd.
A&G Bikes A&G Bikes 4 km A&G Bikes voert onderhoud en herstellingen uit voor brommers en scooters aan een voor...
Tuinen Verstegen Tuinen Verstegen 6 km We zijn zeer tevreden van de werken die Tuinen Verstegen bij ons hebben gedaan! Zeer ...
Recensies
Tanguy en zijn vrouwtje vormen het topteam binnen Steel Master ! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn zéker een erg tevreden klanten zijn! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding !
Glazen deur werd mooi op tijd geplaatst, zeer propere plaatsing en afwerking. Niets op aan te merken. Aanrader! Bedankt!
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Prachtig werk geleverd! Communicatie ging altijd heel erg vlot, installatie ook super vlot. En de deur is prachtig! Hartelijk dank!!
Een aanrader om met jullie samen te werken! Stipt,correct en prachtig resultaat! Super tevreden! Nogmaals heel erg bedankt,Tanguy.
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Vlotte communicatie, afspraken nageleefd zoals besproken. Verzorgde plaatsing. Heel tevreden!
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Over de kwaliteit van het geleverde werk kunnen we ons niet uitspreken want de zaakvoerder kwam opmeten , sprak een leveringstermijn af en liet nadien niets meer van zich horen... Wees dus voorzichtig wanneer je bij deze iets besteld want je kan er niet op rekenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid