facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor stedelijk zwembad Ieper

"25m zwembad voor de baantjestrekkers met 3 kleine zwembaden voor de kleinsten"
Adres: Leopold III-laan 18, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057239400
Stad: Ieper
Route: Leopold III-laan 18
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 11:45


op zoek naar gerelateerd: Zwembad Ieper tickets, Zwembad Ieper reserveren, Zwembad Ieper openingsuren, Openingsuren Cafetaria zwembad Ieper, Sportdienst Ieper, Zwembad Ieper abonnement, Zwembad Ieper prijs, Ieper zwembad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport Ieper Sport Ieper 30 meter De Ieperse sportdienst, een dienst in beweging!
Recensies
Was de eerste keer dat mijn dochter deelnam aan een 9-delige lessenreeks Waterspeeltuin voorbereiding op zwemlessen. De zwemlerares was zeer professioneel, vriendelijk en hulpvaardig met de kinderen. Een aanrader voor kinderen vanaf 4 jaar.
Geen glijbanen, geen springplanken, water te koud voor baby's, weinig animatie
Proper zwembad. Veel plaats om baantjes te zwemmen. Uitgebreide openingsuren.
Ieper is een heel proper zwembad, waar je toch redelijk rustig baantjes kunt zwemmen
Koud en en zonder dak is niet mooi en het is oud
Goed om enkel in te zwemmen, helaas geen waterglijbaan of iets dergelijks
Voor baantjestrekken is dit zwembad ideaal en niet duur. Het speelgedeelte is erg ondiep en in mijn ogen daardoor soms gevaarlijk.
Had zin in een fris duikje maar werd abrupt tegengehouden door een stel redders. Alsnog gedoken met de gevolgen vandien. Vervolgens kregen we de keuze tussen een fluovest dragen en kijken hoe anderen zwemmen of het zwembad onmiddellijk verlaten. Tijdens het wachten in de hoofdruimte werden we een tweede maal weggestuurd door een willekeurige man. Never come here again.
Water en omgeving zijn koud in vergelijking met andere zwembaden. Het zwemmen is niet aangenaam. Infrastructuur is verouderd en hier en daar gevaarlijk... Desondanks investeringen op til zijn kunnen mijns inziens wel nog enkele zaken aangepakt worden. Redders en medewerkers zijn in groot contrast met het versleten gebouw wel jong en dynamisch en kindvriendelijk!
Het 25m bad is ideaal om baantjes te trekken. In de kleine zwembaden ligt er op woensdagnamiddag, vrijdagavond, zaterdag, zondag en tijdens de vakanties speeltuigen voor de kids. Voor elk wat wils & ideaal om de eerste stapjes te zetten in de zwembadwereld.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar stedelijk zwembad Ieper met het openbaar vervoer


Ieper Leopold III Laan 90 meter
Ieper Jeugdstadion 90 meter
29
Ieper Voetbalstadion 320 meter
84
89
Ieper Voetbalstadion 340 meter
84
89
Ieper Rijselpoort 390 meter
1
20
40
60
70
71
84
89
94
95

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid