facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stedelijk Zwembad Aalst

Stedelijk Zwembad Aalst

Info

Werk aan je conditie of kom rustig baantjes trekken. Nadien even ontspannen in het stoom- of bubbelbad. Met de kinderen een leuke namiddag doorbrengen.

Adres: Zwembadlaan 2, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 053/ 723406
Stad: Aalst
Route: Zwembadlaan 2
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:30
Dinsdag: 07:00 - 19:30
Woensdag: 07:00 - 19:30
Donderdag: 07:00 - 19:30
Vrijdag: 07:00 - 20:30
Zaterdag: 08:00 - 16:30
Zondag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sportinfrastructuur Aalst, Aalst Sport, Sportlessen Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Okapi Aalstar Okapi Aalstar 234 meter - dit bericht is enkel van toepassing voor Night Of The Teachers - We namen het VIP-...
Show Off Dance Complex Show Off Dance Complex 720 meter Ik vond het daar echt leuk ik wil me daar inschrijven en ik ga dat ook doen.
Natourcriterium Aalst Natourcriterium Aalst 1 km Op maandag 30 Juli 2018 gaat we opnieuw van start met het Napoleon Games Natourcriter...
Concretepark Osbroek Aalst Concretepark Osbroek Aalst 1 km Heerlijk om te wandelen tijdens sportactiviteiten van de kinderen.
Eendracht Aalst Eendracht Aalst 2 km Officiële pagina van voetbalclub S.C. Eendracht Aalst, opgericht in 1919. www.eendrac...
De Schreef De Schreef 2 km Leuke plaats om te komen sporten of iets te drinken. Vriendelijke bediening.
MOVE Dancecenter MOVE Dancecenter 2 km Onze dochter is zeer enthousiast over haar danslessen Kids Dance. Ook het danskamp de...
Fit to go Fit to go 2 km Eigenaar werd onnodig boos & gaf racistische opmerkingen. Je mag er ook amper pra...
Recensies
Vandaag voor het eerst aquatopia bezocht, enkele indrukken: + : Verzorgd, geen centje nodig voor locker, leuke glijbanen voor jong en oud, aparte zwembaden instructiebad, 50m, 25m, bad van 3,80m diep aan de springtoren, glijbanen, een speelhoek voor de kleintjes zonder water, temperatuur van het water. - : duur het wordt nergens aangegeven op de site, maar in principe is een ticket maar geldig voor 2 uur, wordt voorlopig wel niet gecontroleerd, parking was nu gratis, maar wordt betalend, voor de jongste 3,5jaar is het speelaanbod zeer beperkt de glijbanen zijn net iets te hoog, de speelhoek je gaat niet naar een zwembad om dan niet in het water te gaan Conclusie: Als ze ooit de 2u-zwemtijd gaan invoeren en controleren, gaan we zeker niet meer terug. Voor die prijs mag het toch wel 4u zijn.
Leuke infrastructuur, het speel gedeelte is goed maar als ouder kan je enkel wachten in het plonsbad, er ontbreekt een golvenbad en/of wildwaterbaan of toch iets van diep water. Voor het diep bad moet je naar een andere ruimte gaan waar het ijskoud is springplanken waren ook gesloten. De temperatuur mag algemeen wat hoger zijn, douches zijn koud... hierbij nog de dure ingangsprijs wegen de nadelen niet op tegen de voordelen voor mij.
Vandaag gaan zwembad komen vrijzwemmen, eerst was ik aan het zwemmen in het 3,80 meter bad maar daar was het niet toegestaan! Dan moeten verhuizen naar het bad er naast van 1,40 was voor baantjes te zwemmen andere bad geserveerd voor clubs! Dus een mens moet zoveel geld betalen voor baantjes te zwemmen. Ook vond ik het afdrogen en aankleden niet aangenaam door de koude kleedkamers. En tenslotte vond ik het ook heel erg spijtig dat de reders meer aandacht hebben voor het telefoon gebruik dan voor wat er eigenlijk in het zwembad gebeurt. Veel dingen gelezen over dit zwembad maar nu zelf eens gezien en IK KOM ZEKER NIET TERUG!!!
Ik bezocht het zwembad in de tweede week van de Kerstvakantie met mijn zus en twee kleinkinderen van 8 en 5 jaar. We hebben ons goed geamuseerd! Leuke glijbanen, aangename temperaturen zowel in het instructiebad als in het olympisch bad. Heel netjes overal! Vriendelijk personeel. Twee uren zwembad volstaan zeker! Ook was het aangenaam vertoeven in de cafetaria! Een aanrader! Wij gaan terug!
De lockers zijn soms een hele belevenis. Iemand anders zijn locker gaat open maar de jouwe niet. Moet je 15min wachten op hulp. Enkeke lockers waren trouwens heel vies binnenin, vol met motjes en dode! fruitvliegjes. Vloer in kleedruimtes is echt vies, vol met haar, toilet was ook ni echt ok... was nochtans poetsvrouw bezig, wel dik tegen haar goedting zo te zien. Ik breng voortaan slippers mee want is niet eerste keer. Muziek tijdens zwemmen zou fijn zijn. Ook het feit dat redders tot bij je komen met de melding dat je MOET zwemmen is storend! Ik ben geen sportvrouw, ik kom voor revalidatie... ik moet af en toe effe stoppen.
Ik ben vandaag 4/10 gaan zwemmen. Ik vond het grote zwembassin eerder vies: er drijven haren in het water en er ligt ook vuil op de bodem. Ook op de vloer van de douches naar de kleedhokjes, dus waar geen schoenen of kledij worden gedragen, lag er vuil op de grond. Onbegrijpelijk. Heel jammer voor een nieuw zwembad.
Zwembad was zeer koud in het fun gedeelte tijdens het openingsweekend. Zeker voor kleine kindjes een stevige domper! Het Ilse en Raymond bad zijn nieuw en dus zeker ok! Voor baantjes zwemmen dus top maar voor de fun kan je beter naar de rozebroeken Gent de prijs is vergelijkbaar...
Heel mooi functioneel zwembad complex. Zowel voor kinderen als volwassenen Je kan er perfect zwemmen in de 2 zwembaden 25m & 50m en fun hebben in de glijbanen. Nog een beetje extra zorg nodig voor propere kleedhokjes niet iedereen komt met propere schoenen binnen.
Her nieuwe aquatopia was gewoon een teleurstelling. Qua fun in het zwembad heb je enkel voor peuters en kleuters. Daarentegen zijn de glijbanen te groot voor peuters en kleuters. Plaats daar nog eens bij dat je slechts 2 uur mag binnen blijven. Ze hebben zich gespiegeld aan andere zwembaden zoals Lagos. Maar ze komen niet aan die hun knieën.
Water-infrastructures zijn top, prijzen zijn wa naar de hoge kant naar mijn mening!Bar d'eau is ook heel ruim en mooi, maar een spaghetti aan 13€ en evenveel krijgen voor een kinderspaghetti die dan 12€ kost.... Niet in proportie. Kleine puntjes dus....
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stedelijk Zwembad Aalst met het openbaar vervoer


Aalst Zwembad (OVL) 60 meter
1
Aalst Zwembad (Ovl) 60 meter
340
Aalst Zwembad (OVL) 70 meter
1
Aalst Zwembad (Ovl) 70 meter
340
Aalst Zwembadlaan 230 meter
1

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid