facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steaqhouse

Steaqhouse

Info

Steaqhouse Heusden-Zolder

Geschiedenis

Best steak in town



"Steakrestaurant"
Adres: Koolmijnlaan 158, 3550 Heusden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +3211606206
Stad: Heusden
Route: Koolmijnlaan 158
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: steaqhouse menu, steaqhouse genk, steaqhouse heusden menukaart, steaqhouse halal, steaqhouse prijzen, steaqhouse heusden zolder menu, steaqhouse antwerpen, steakhouse heusden prijslijst
Recensies
We zijn bij het Steaqhouse gaan eten vanwege een teamuitje. Ondanks dat er voor een hele groep van ruim 40 man was gereserveerd stonden alle tafels los van elkaar en was er hierdoor geen groepsfeer. De mensen zaten in groepjes bij elkaar. Tijdens het wachten tot iedereen aanwezig was en op het eten is er geen enkele keer gevraagd om iets te drinken, hier moesten we zelf achter gaan vragen bij de keuken. De bestelling voor het eten werd wel aan tafel opgenomen. Na 3 uur wachten werd eindelijk het hoofdgerecht geserveerd terwijl de collega's naast ons al hun dessert op hadden.een andere tafel kreeg nog eens veel later pas hun bestelling. Voor iemand die geen vlees eet is de keuze heel beperkt, de pasta die ik had besteld was bereid met extreem veel room. Ik ben hier goed slecht van geweest achteraf. Een andere vegetarische collega heeft het mogen doen met friet en sla. Wat ze wel leuk doen zijn de shows. Enkele gerechten worden aan tafel bereid met de nodige spectaculaire stunten. Dat maakte een leuke sfeer. Qua overige eten zoals het voorgerecht, de sla schotel en dessert was dik in orde. De meeste collega's ervaarde het eten als heel lekker. Bij een enkeling was de bereiding wat tegen gevallen. Het is prijzig maar misschien als je als gezin hier gaat eten kan je een leuke avond hebben en is het de moeite.
Zeer lekker eten, wel een beetje duur maar wat verwacht je van zo lekker eten, afhankelijk van wat je pakt krijg je een mooie showtje van hoe ze het bereiden en opwarmen en snijden. 20/10
Grote nette zaak, lekker eten en vriendelijk personeel! Beetje prijzig maar de porties zijn er ook wel naar!
Zeer mooie en fijne plaats, vriendelijke mensen. Showcooking ervaring top. Zeer lekker vlees. Klein minpuntje voor mezelf, in een vleesrestaurant verwacht ik een glaasje wijn te kunnen drinken.
Al verschillende keren geweest maar vond het deze keer echt tegenvallen. Jammer genoeg zat er in het voorgerecht meze een stuk kort haar. Zou niet mogen gebeuren maar oke het KAN gebeuren, niemand doet dit met opzet. Maar achteraf NOG eens een gelijkaardig stuk haar in de steak special : Antrikot was overigens heel gespierd en vet, waardoor een groot stuk niet kunnen eten. Dus maar gewoon gegeten wat kon, en achteraf bovenstaande puntjes gemeld aan de kassa, met reactie van de zaakvoerder dat alle werknemers nochtans beschermde kledij dragen enz. Je zou nochtans een compensatie of IETS verwachten, maar hij liep gewoon weg. Hij zal wel niet geweten hoe reageren, maar blijft uiteindelijk NIET OKE. Uiteindelijk vertrokken na het betalen van 200€ voor 2 personen. Heel jammer, want steaqhouse was voor mij en mijn man altijd DE plaats om vlees te eten. Ik schrok trouwens van de prijzen.. 29,50€ voor een dessert?? Jammer dat het niet meer is wat het was. Voor mij is steaqhouse voortaan afgesloten hoofdstuk.
De sfeer is leuk . De tafels zijn te krap op elkaar gezet je kunt er nauwelijks zitten/opstaan . Het vlees is goed gebakken naar wens van een ieder maar de prijs kwaliteit verhouding verschilt enorm. Te veel geld betaald vindt ik persoonlijk ! De voorafjes waren letterlijk inieminie schepjes van 1 voor 8 personen. 2 te kleine zelf gebakken brood wordt geserveerd . Jammer ik zal niet meer die afstand reizen .
Hallo, ik ben deze avond komen eten hier met de familie. En de service verdient niet eens een ster, ze werkten tegen hun zin. Pas na paar keer iets vragen kreeg je wat je wou. Het eten was wel heel lekker daar niets tegen, jammer van de service. De dame die aan de deur stond te wachten verantwoordelijke? was heel erg onbeleefd en onbeschoft, ze werd heel agressief omdat ik een negatieve mening heb gegeven. Zij moet echt leren omgaan met kritiek en mening van klanten. Buiten de jongen die reservaties bekijkt, hij was vriendelijk.
Wij zijn deze avond gaan eten, hadden een half uur op voorhand telefonisch gereserveerd. Bij aankomst werd ons plaats toegewezen en vonden het beetje afgelegen en vroegen wij of er geen andere plaats was, alles was gereserveerd dus moesten we gaan zitten op het afgelegen plaats aan het raam waar we bevroren zijn, amper kunnen genieten van ons eten. Tijdens het eten uur moeten wachten, ondanks mijn man het is gaan vragen, elk vraag was teveel, bediening trekt op niets, vriendelijkheid helemaal tegen de grond. Wanneer we gedaan hadden en doorgingen wilde mijn schoonzus aan de jongen die aan de deur stond even haar mening meedelen over slechte bediening, tot de ene onbeleefde verantwoordelijke mevrouw of wie zij ook washeeft haar niet voorgesteld en ook geen naam kaartje was er te zien heeft opgetreden en mijn schoonzus aanviel op een oneerlijke onbeleefde manier. Mevrouw de verantwoordelijke... Denk dat jy u beter bezig houdt met u ontevreden klanten en u tijd en energie hier in steekt, na het lezen van de commentaren tot 2 jaar terug hebben wij gemerkt dat er dringend iets moet veranderen aan jullie werking en gedrag en niets aan ons
Wij waren afgelopen zaterdag, met de hele familie wezen eten bij dit restaurant. Wij zijn zeer tevreden weg gegaan: de kwaliteit en service van dit restaurant, was geweldig, wij zijn erg goed geholpen en kregen het eten allemaal tegelijk!! Het eten/vlees was ook verrukkelijk zo ook de mocktails. Er was ook een hele fijne sfeer! We komen zeker nog een keer terug! Nogmaals bedankt naar alle medewerkers en chefs voor de gezzelige avond, die wij hebben mogen genieten bij jullie.
Alles was heel slecht, zelfs 1 ster is teveel voor deze restaurant. 2 uur zitten wachten om te kunnen eten, dan vonden ze het ook nog nodig om drank te morsen. eerste en laatste keer. zelfs de hoodsnack van Brussel is beter en sneller.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid