facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steak-House El Churrasco Argentino

Adres: Vlamingstraat 76, 8000 Brugge
Telefoonnummer: 050346828
Stad: Brugge
Route: Vlamingstraat 76
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: El Churrasco Brugge menukaart, Steakhouse Tripadvisor, Steak restaurant Waregem, Grill Steakhouse, Restaurants Brugge open, Grill restaurant Brugge, Restaurants Markt Brugge, El Churrasco Brugge reserveren
Recensies
Steakhouse Brugge waar je geweest moet zijn! Geserveerd is vaak tussen 18 uur en 20 uur een must, daarna rustiger. Maar het is zo druk en dat betekend kwaliteit!! Al 6 jaar komen wij elke keer terug als we een weekendje Brugge doen en de streaks blijven echt top!! Wij hadden de Barrel Selection Malbec bij het vlees, aanradertje!
Wij hebben met z’n tweeën hier gegeten. Wij hebben ossenhaas en t-bone als hoofdgerecht en carpaccio als voorgerecht gehad. Alles was bijzonder lekker. De argentijnse saus die wel pittig is, maken ze zelf en die is erg lekker. Wauw. Ook de t-bone die ik zelf heb gehad, staat bij mij in de top 3 van lekkerste t-bones die ik ook gehad had. Echt een aanrader dit restaurant.
Super lekker gegeten, enorm genoten van ons bezoek. Vlees was zalig zacht en had een super smaak. Een ouderwetse aankleding maar dat mag zeker, maar zo proper zelfs met veel opzet. We gaan zeker nog eens terug.
Ik had de Picanha besteld, deze was zeer goed bereid. 1 verbeter puntje, de bediening mag iets rustiger het eten kwam te snel. Ze wekte een klein beetje de indruk dat de tafel binnen no- time weer vrij moest zijn voor de volgende. Verder vriendelijk personeel, zeker een aanrader als je vleesliefhebber bent!
Fantastisch Argentijns Steakhouse!! Vriendelijk en vlot personeel, leuke atmosfeer en nette prijzen. Ruime keuze op de menukaart. De Beef de Lomo is precies wat het moet zijn, heerlijk groot stuk van 280 gram, perfect gegrild, super mals en heerlijk van smaak. Voorgerecht ook prima en de mixed Parrilada Mixta van mijn partner was ook erg lekker. Dit restaurant is een absolute aanrader als je in Brugge verblijft!
Restaurant viel ons tegen. Obers liepen af en aan om te vragen of we al wilde bestellen en of we al een keus hadden kunnen maken. Echt schoon was het er niet en ik moest zelfs een schone lepel vragen omdat er nog etensresten op zaten. Mijn entrcote was wel heel goed gebakken. Dat was dan ook het enige waarom ik het nog 2 sterren geef. De mixed grill stelde niet veel voor. Alles wordt geserveerd op borden waar de eenheids groente en frietjes op lagen. Ook dat verdiende geen schoonheidsprijs. Op het laatst werd ons dessert ook nog vergeten. Nee, niet echt een aanrader. Geen herhaling voor ons.
Als je vooraan een booth hebt is het erg erg gezellig. Service is goed maar kan misschien nog net iets vriendelijker. Eten was lekker. Ik had de parrillada mixta en daar lagen verschillende soorten vlees op en die krijg je nog geserveerd op een mini bbq.Eten: 5/5
Obers dachten dat we al gegeten hadden , maar zaten al een uur te wachten op ons eten. Toen ze het door hadden kregen we ons eten 10minuten later. Vlees was niet gebakken zoals we wouden. Had ook nog wat koud. Wel een drankje gratis gekregen , en heel veel excuses van de ober. Muziek stond heel luid , restaurant zat goed vol waardoor iedereen boven de muziek probeerde te praten daardoor was het echt niet aangenaam zitten.
Zeer gezellig restaurant met tof personeel die laat zien er plezier in te hebben hun gasten te ontvangen en bedienen. Erg goed eten tegen een goede prijs. Echte aanrader.Eten: 5/5
Lekker, porties zijn mss wat kleinEten: 4/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Steak-House El Churrasco Argentino.

Brugge argentijns restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Vlamingstraat 76 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Steak-House El Churrasco Argentino adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Steak-House El Churrasco Argentino. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Steak-House El Churrasco Argentino delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Argentino steakhouse Argentino steakhouse 0 meter Je eet in een speciaal kader. You hate it or you love it. Door de toeristische liggin...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid