facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Station Waregem

Station Waregem
Adres: Oosterlaan , Waregem 8790, BE
Stad: Waregem
Route: Oosterlaan
Postcode: 8790



op zoek naar gerelateerd: Aankomst treinen waregem, Telefoonnummer Station Waregem, Trein Waregem - Kortrijk, Station Waregem Parking, Trein Waregem ongeval, Treinverkeer Waregem, NMBS, Fietsparking station Waregem
Recensies
Verouderd station. Wachtruimte niet altijd open. En belachelijk dure parking. Zogenaamd om de reiziger beter te dienen. Toen ze nog gratis was, was er altijd plaats. Nu je moet betalen is ze altijd zo goed als leeg.
Beste, Zoals steeds is de reiziger weer de dupe van alles. Blijkbaar komen er mensen die niet met de trein rijden hun auto parkeren op de parking van het station wat absoluut niet kan natuurlijk. En wat doet men : men maakt de parking betalend voor iedereen, inclusief de treinreizigers. Voor mijn zoon die een treinabonnement heeft komt dit neer op 300€ per jaar, wat meer kost dan zijn treinabonnement zelf. Zogezegd is dit goedkoper dan dagelijks te betalen, maar als je weet dat je in de hoge school dagen niet moet gaan, er regelmatig vakanties zijn en je tijdens de examens beter met de auto gaat is het voordeel belachelijk. Hierbij nog eens de discriminatie van mensen die op de buiten wonen waarbij we onmogelijk met de bus naar het station kunnen komen. Spijtig genoeg heb ik reeds het abonnement gekocht want vanaf nu wordt het voordeliger om met de auto naar Gent te gaan ipv een abonnement te nemen voor de trein, de tram en de parking.
Verouderd station, te klein voor het aantal reizigers en dure parking
Vlotte en vriendelijke bediening
Treinen op tijd !
Clean station, roltrappen, banken, overkappingen,…
Mijn collega woont in de buurt van dit station, dus ik gebruik het als hij me ophaalt. Het is een bestemming die gemakkelijk te bereiken is vanaf BRU of AMS. Het station zelf is klein en goed bereikbaar. Het biedt een behoorlijke hoeveelheid parkeergelegenheid aan de voorkant met een beheersbare verkeersstroom. Het enige nadeel voor mij is het feit dat ik geen roltrappen vond toen ik ze nodig had. Als je overladen bent met tassen, kan het een stressvollere faciliteit zijn om te navigeren dan sommige.
Een leuk stadje, er is een plek om te zitten en een kopje koffie te drinken.
Mooie kleine stad
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Station Waregem.

Waregem trei̇nstati̇ons

openingstijden, locatie, vervoer. Oosterlaan kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Station Waregem adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Station Waregem. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Station Waregem delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid