facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Station 3

Station 3
Adres: Statieplaats 3, 1950 Kraainem
Telefoonnummer: 0470302800
Stad: Kraainem
Route: Statieplaats 3
Postcode: 1950


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:00

Recensies
Lekker eten maar supplement voor rijst en noodles en dit is vrij duur voor gewoon rijst. Soms kan eten meer gekruid worden maar overal is dat wel ok. Als u vraagt voor extra uitleg bij het eten doen ze dit altijd wel maar de baas van het restaurant is niet altijd even vriendelijk aan tafel ook bij antwoorden van slechte reviews het is een leuk interieur met Chinese accenten. Als extra tip zo ik zeggen om de soya saus en piment op tafel te zetten zodat we hier niet achter moeten vragen en dus ook langer wachten.
Soep, voorgerecht en hoofdgerecht genomen. Snelle service. Scampi s en kikkerbillen uitgedroogd, groenten nog rauw. Vieze toiletverfrissergeur in restaurant. Geen notie van Nederlands, alles in Engels. Echt teleurstellend!!! Zelf geen ster waard!
Heerlijke authentieke Chinese keuken. Vlotte en vriendelijke bediening. Wij hebben echt genoten!
een excellent chinees restaurant met 2 kaarten : een Europese en een Chinese; echt een aanrader om de Chinese te proberen en dit brengt dit restaurant boven andere chinese restaurants....Eten: 5/5
Ik heb vandaag langsgekomen met mijn vrienden. Ik geniet veel van de originele Chinese keuken en de thuiskomende sfeer! Het is een van de beste restauranten in Belgie en in Europa die ik geweest ben! You are simply the best!
We hadden afgesproken met vrienden, waarvan de vrouw zelf een Chinese is. We hadden kleine kinderen bij en mochten in de privé kamer zitten. Wat een top ervaring! We zaten aan een ronde tafel met draaischijf in het midden. De kamer was sfeervol ingericht en verlicht. Ik waande me bijna even terug in China. Ook het eten was zeer smakelijk. De Chinese vrouw heeft de bestelling geplaatst, dus ik weet niet meer exact wat we allemaal hebben voorgeschoteld gekregen. Wel weet ik nog goed dat we er allemaal van hebben genoten. Ook mijn jongens van 9 en 6,5 jaar oud. We hadden natuurlijk niet de meest pikante gerechten gekozen. Zelf was ik aangenaam verrast door een Chinees desert met een rijstdeeg rond een bolletje vanille ijs. Het was een super avond, eentje om te koesteren en mij zullen ze daar nog terug zien als het mag en kan.
Heerlijke keuken. Zeer mooi interieur.
Vriendelijke bediening en zeer lekker eten. Hebben zowel een "Europese" als "Chinese" kaart. Veel variatie, zeer net en schappelijke prijzen. Beste Chinees restaurant in de wijde omgeving! Best vooraf reserveren.
13 mei 2019. Personeel was zeer onvriendelijk. We wilden de gestoomde vis proberen, maar die konden we niet bestellen. Personeel gaf aan dat er een ander vis die erop leek, wel konden bestellen. Toen het visgerecht arriveerde, leek het totaal op wat anders. Paar geprobeerd om drinken te bestellen, werden we genegeerd.
Een authentiek Aziatisch restaurant dat zeer lekkere, verfijnde en hoogstaande gerechten. Menu combineert gerechten vanuit verschillende regio's en geeft je zo een unieke ervaring. Menu is enorm uitgebreid en is prijs kwaliteit ongelooflijk. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid