facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StartSpeler

StartSpeler

Info

Een gezelschapsspellenwinkel gelegen in Lommel, België.



"Een gezellige en vriendelijke spellenspeciaalzaak gelegen in het hartje van Lommel. Ben je op zoek naar een leuk nieuw spel, of wil je vrijblijvend een spel komen spelen; je bent altijd van harte welkom! StartSpeler verhuurt en verkoopt zowel nieuwe als tweedehands spellen aan scherpe prijzen via onze winkel en webshop."
Adres:
Stad: Lommel



op zoek naar gerelateerd: Startspeler facebook, startspeler.com kortingscode, Startspelers, Speelgoedwinkel Lommel, Escape room Lommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
photostudio kobra photostudio kobra 72 meter Zeer vlug geholpen, snelle en fijne service!
Leonidas - Lommel Leonidas - Lommel "Confiserie Tom" 122 meter Zo heel af en toe haal ik hier de echte Leonidas bonbons. De service is hier uitsteke...
F&M Creatief F&M Creatief 135 meter Klantvriendelijk, snelle service en niet teveel tydsbeslag nodig
Marie Junot & Co Marie Junot & Co 146 meter Pop-up concept store met first- and secondhand fashion en accessoires (oa. Marie Juno...
Sou-rire Sou-rire 198 meter "Een Wereld van Fantasie op Kaartjes en Doek"
Belle Fleur Belle Fleur 212 meter Belle Fleur, de mooiste bloemenlocatie in Lommel
Reformhuis Vivaldi Reformhuis Vivaldi 224 meter Reformhuis Vivaldi, voor meer levenskwaliteit en bruisende energie!
Chocolat Lommel Chocolat Lommel 238 meter Groot assortiment van overheerlijke pralines. Super vriendelijke ontvangst.
Supermarkt Supermarkt 272 meter Supermarkt verzamelt lommels jong, creatief talent en hippe ondernemers.
Tropi Shop Tropi Shop 280 meter Goed behandeld, ze hebben western union conversie service.
Boroquito Lommel Boroquito Lommel 296 meter Leuke spullen. Beetje duur
Mariën Meesterbakkers Mariën Meesterbakkers 320 meter Altijd verse producten en Super lekkere dingen,
Sheppard Avenue Sheppard Avenue 390 meter Verkoop van juwelen en accessoires.
Sun 7 Sun 7 409 meter Het gamak als je in de late avond nog iets nodig hebt en alle winkels zijn gesloten j...
Bloemenhuis Ixora Bloemenhuis Ixora 429 meter Ruime keuze. Wel iets duurdere prijsklasse. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Atelier Fien & Fons Atelier Fien & Fons 583 meter Handgemaakte geschenkjes & attenties.
Recensies
Super leuke winkel. Zowel digitaal als fysiek een groot aanbod en dus voor iedere speler wat wils. Zelf heb ik digitaal een bestelling gedaan en deze fysiek gaan afhalen in de winkel. Maar eerder ook gewoon fysiek in de winkel spelletjes aangekocht. Hier kregen we dan ook de kans om het spel nog eerst te spelen indien we nog twijfelde. Dat is echt wel een heel goede service! Daarnaast werden we vriendelijk onthaald en geholpen. De sfeer in de winkel is heel uitnodigend. Hierdoor ga ik zeker in de toekomst nog spelen aanschaffen in deze winkel. Een vriendelijke en goede service kan je echter niet overal vinden tegenwoordig. Maar hier bij startspeler kan ik erop vertrouwen dat het inorde komt. Je merkt dat de eigenaars hier met hart en ziel aan het werk zijn. Daarom koop ik hier met plezier en kan ik mijn spelletjes kast zeker nog meer gaan uitbreiden.
Vandaag Dart pijlen gaan kopen bij startspeler. Je mag alle verschillende gewichten testen. Bijna elke soort grip kan je testen. Geweldig goed geholpen door de mensen daar. De verkoper geeft goede uitleg en weet waarover hij praat. Dus als hij uitleg geeft, luister hier naar. Alle vragen die je hebt worden beantwoord. Neemt de tijd om met de klanten bezig te zijn. De eerste worp die ik deed toen ik thuis kwam was direct 3x in de 20, jammer dat het geen 180 was. Ik kijk er naar uit om eens een potje te komen spelen bij jullie in de zaak.
Prachtige winkel. Zowel de uitbaters als de lokatie. We werden super goed geholpen en uitgebreid te woord gestaan met informatie over magic waar mijn zoon wil mee starten. Veel kennis, Veel enthousiasme, Veel openheid. Ook de ruimte waar tot laat kan gespeeld worden met een toog en leuke inrichting is echt top! We komen hier zeker terug.
Net voor het weekend een bestelling gedaan en deze is netjes geleverd na 4 dagen. Dit zal waarschijnlijk komen doordat deze winkel in België is gevestigd en ik in Nederland woon. Prima verpakt en scherp geprijsd dus zeker een aanrader.
Top winkel! Top persooneel! Pakketjes altijd ombeschadigd en goed verpakt binnen gekomen. En werd altijd goed opvoorhand verwittigd en geld volledig terug als ze niet konden leveren. Highly recomment this store!
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik vind het leuk dat je hier spelletjes kan spelen en kopen. Als je er vragen over hebt worden deze zorgvuldig beantwoord. Top winkel.
Hier moet je zijn voor de betere card en boardgames. Super vriendelijke zaakvoerder en personeel, zeer ruim aanbod en scherpe prijzen. Ze hebben verstand van de producten die ze verkopen en ze staan altijd klaar met advies. Ook een leuke spelersgroep voor magic the gathering. Zeker een aanrader! Grts Ben
Zeer fijn geholpen, tijdig op de hoogte gesteld van de status van mijn bestelling, en tussendoor ook updates ontvangen. Niets meer dan lof voor de prettige en goede service.
Hele goede winkel altijd snelle reacties als je met vragen zit. Hele goede prijzen goedkoper dan andere kaarten en spellen winkels.
Heel goede winkel en vriendelijk personeel. Leuke winkel en gezellig café. Ze weten alles over de spellen dat ze verkopen en ze geven je de nodige uitleg. Groetjes je leerling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid