facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Starphone

Starphone

Info

StarPhone, ce sont des iPhones 100% fonctionnels proposés dans différents états à des prix différents. StarPhone s'adapte ainsi à tous les budgets.

Geschiedenis

StarPhone
Centre de réparation smartphones et tablettes toutes marques.
Vente - Achat - Accèsoires

Pievani Fabrizio
Responsable Commercial

N° TVA: BE0508 795 286

TEL: +32(0)64 77 22 27
GSM: +32(0)478 710 155

Chaussée de jolimont, 339
7100 La Louvière
Belgique

[email protected]
[email protected]

Adres: Chaussée de jolimont, 339, 7100 La Louvière
Telefoonnummer: +32(0)478 710 155
Stad: La Louvière
Route: Chaussée de jolimont, 339
Postcode: 7100


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Louve sat Louve sat 22 meter Votre magasin de confiance en téléphonie mobile et accessoires voitures,smartphone ré...
Mobile Planet-la louvière Mobile Planet-la louvière 2 km Vertaald door Google Goede winkel Origineel Bon magasin
Recensies
Zeer slecht geadviseerd. Ik kreeg het advies om het scherm en de batterij te vervangen en daarna zou mijn iPhone XR als nieuw zijn bericht van de verkoper, wat het niet is. Dus ik heb deze reparaties voor niets betaald omdat mijn telefoon het nog steeds niet doet.
Ik raad ten zeerste aan. Ik heb een telefoon laten repareren en een andere gekocht en ben er erg blij mee. De manager en zijn team zijn super aardig ??
Echt heel erg teleurgesteld, ik heb twee maanden moeten wachten om mijn Apple watch terug te krijgen, zeker 10 keer gebeld om antwoord te krijgen op mijn vraag, de baas en de medewerker gooien constant de bal terug naar elkaar, Support lokale handelaars In deze gevallen is het erg delicaat…… Hij bestelt zogenaamd de onderdelen en als je ter plaatse komt om het toestel af te geven, weet hij niet eens wat hij moet doen, echt niet serieus, bovendien is elektronische betaling sinds 1 juli verplicht, ze vereisen contante betaling, voor een klein bedrag ben ik het mee eens, maar hier ben ik niet ver van 300 € ... maar er is geen bancontact in de omgeving te voet ... Kortom, ik raad het niet aan.
Snelle ondersteuning en efficiënte reparatietijd ... en goede ontvangst
Telefoon reparatie service tegen een zeer scherpe prijs! Mijn scherm opgeslagen en opgeladen de dag voor mijn vakantie en in minder dan 24 uur! Graag gedaan en nogmaals bedankt!
Wat een genot om zo'n warme winkel binnen te stappen dankzij deze prettige baas die me meteen vertrouwen geeft. Na veel speurwerk ben ik uiteindelijk bij Starphone terecht gekomen om mijn telefoonscherm te repareren. En wat een wijs besluit heb ik genomen: Het werk is onberispelijk, netjes en een professional waardig.. Ik ging terug met mijn ogen dicht en mijn metgezel is in de wolken met zijn nieuwe iPhone! Het is foutloos. Ik raad ten zeerste aan. Bedankt Starphone!
Zeer gastvrij, kwaliteitswerk
Erg tevreden! snel en serieus, ze wisten deze service tot een groot succes te maken! Ik raad het ten zeerste aan met gesloten ogen :
Ik heb het casino dei 2 keer laten terugkeren. Zeer goed werk voor een eerlijke prijs en ik waardeerde het feit dat ze bellen als het werk klaar is, bedankt
Ik ben klant sinds de opening. Nooit teleurgesteld en de prijzen zijn correct. De medewerker is super aardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid