facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stappeshof

Stappeshof

Info

Gemengd landbouwbedrijf, kijkboerderij, zorgboerderij, hoevewinkel

Geschiedenis

Het Stappeshof is en gemengd landbouwbedrijf gelegen in een landelijke uithoek van de gemeente Merchtem. Op de eerste plaats is er het melkvee. Als tweede bedrijfstak hebben we braadkippen. Tot slot hebben we ook de productie van ruwvoeder voor de dieren en suikerbieten.

In 2007 zijn we gestart als zorgboerderij: zes dagen op zeven hebben we een ‘hulpboer(in)’ die op zijn of haar niveau komt meehelpen op de boerderij. Iedereen die hier komt heeft beperkingen, maar ook mogelijkheden. Het zijn vooral deze mogelijkheden die we eens duidelijk in de verf willen zetten.

Via de kijkboerderij proberen we de bezoeker te laten kennismaken met de hedendaagse landbouw. We richten ons in de eerste plaats op kinderen uit het lager onderwijs en kinderen uit de eerste graad secundair onderwijs (inclusief BLO en BUSO). Maar ook jeugdbewegingen, kinderdagverblijven, kleuterklassen, ... zijn van harte welkom. Wil je op een originele manier een verjaardag vieren dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Bezoeken zijn steeds op afspraak.

Adres: Weyenberg 27, 1785 Merchtem
Stad: Merchtem
Route: Weyenberg 27
Postcode: 1785



op zoek naar gerelateerd: Kinderboerderij Merchtem, Boerderijkamp Londerzeel, IJssalon Merchtem, Ponykamp Merchtem, Boerderij Opwijk, Boerderijkamp Merchtem, Kinderboerderij Asse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerderijkriebels Boerderijkriebels 3 km Verse melk, witloof, aardappelen en nog veel meer
Koeweidehof Koeweidehof 3 km Verse melk, witloof, aardappelen en nog veel meer
Recensies
In het weekend nog geweest voor wat ijsjes te kopen, lekker ijs en zeer vriendelijk personeel tegen de kinderen. Zeker een aanrader.
Zeker de moeite waar om wat dessertjes in te slaan. Voor pudding/chocomousse of rijstpap ben je zeker aan het juiste adres. Ook nog lekker ijs. Vriendelijke bediening, mooie streek om naar toe te fietsen of te wandelen.
Gisteren een verjaardag feestje gegeven daar goede ontvangst super vriendelijk de kinderen mochten vanalles doen lekkere ijs gekocht en super lekkere dessertjes Zeker een aanrader Doe zo verder
Heel lekker ijs en vriendelijke bediening.
Top ontvangst!
Lekkere verse plattekaas. Top.
Authentiek en lekker!
Schitterende plek, er was een kleine winkel waar alleen biologische zuivelproducten werden verkocht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid