facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Standaard Boekhandel

Standaard Boekhandel

Info

Met meer dan 140 winkels verspreid over Vlaanderen en een webwinkel, vind je bij Standaard Boekhandel gegarandeerd meer dan je zoekt!

Adres: Stationsstraat 8, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: 09 366 46 25
Stad: Wetteren
Route: Stationsstraat 8
Postcode: 9230


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: De Standaard Boekhandel openingsuren, Standaard Boekhandel Leuven openingsuren, Standaard Boekhandel open op zondag, Standaard Boekhandel Brussel-Noord, Standaard Boekhandel outlet, Standaard Boekhandel mijn account, Kortingscode Standaard Boekhandel, Standaard Boekhandel helden wedstrijd
Recensies
Een standaard boekhandel zoals er wel meerdere zijn! Vriendelijke mensen en heb zelfs kunnen parkeren op een tiental meters.
Altijd vriendelijke bediening, kennen hun aanbod en geven goed advies.
Zoals steeds werd ik uiterst vriendelijk bediend in de Standaard Boekhandel in Wetteren. Jens maakt zelfs tijd om een praatje te maken.
De bediening is zeker optimaal. Ze zijn vriendelijk en als je naar iets staan ze te hulp. De winkel is niet al te groot maar ze bieden zeker een ruim aanbod aan, en anders kan je altijd vragen of ze het kunnen bestellen. Het enige nadeel is niet eens van de winkel zelf maar gewoon Wetteren namelijk de parkeerplaatsen. Als je geluk hebt kan je dichtbij staan, bij pech mag je je enkele straten verderop parkeren.
Vandaag voor het eerst geweest Ruime overzichtelijke boekhandel. Groot aanbod. Mooie prijzen zeker niet duur. Kan er ook zonder moeite boeken bestellen of reserveren. Zeker een bezoekje waard . Heel vriendelijke bediening. Helpen waar het kan. Ga er zeker terug. Doe zo voort jullie.
Zeer vriendelijke bediening en goed aanbod. Bestelde boeken werken vlot geleverd. Winkel is ordelijk en goed georganiseerd.
Zeer goede boekhandel, alle boeken mooi gesorteerd, romans of triller, kookboeken, oorlogsboeken e.a. .... Het aanbod is groot. Ook zeer vriendelijk en gedienstig personeel. Genoeg parkeergelegenheid. Zeker een aanrader !!!
Altijd beleefd, heel veel keuze
Ruime keuze en vriendelijke bediening. Hier in Wetteren zeker geen klagen over de service!
Altijd mooi ruim aanbod, fijn om te snuisteren en om te kopen. Attent wat betreft de kortingsbonnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid