facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal Wellington

Stal Wellington

Info

Verhuren van pensionstallen, lessen met eigen paard (groep en privé, springen en dressuur), verkoop van paarden (bemiddeling) en zoeken naar uw droompaard!

Geschiedenis

Bij ons kan u terecht voor verscheidene diensten;
- Stallen van uw paard; de stal van uw paard wordt iedere dag gemest, en krijgt een rijkelijk gestrooide stal. Iedere dag krijgen de paarden 2x een basisrantsoen krachtvoer, bietenpulp en luzerne. Doorheen de dag krijgen ze eveneens voordroog/hooi en weidegang doorheen de zomermaanden indien het weer dit toelaat. In de winter worden de paarden losgelaten in de paddock terwijl de stallen worden gemest. Ook mogelijkheid tot nemen van winterstalling, we beschikken over een verlichte binnenpiste!
- Volgen van lessen: iedere dinsdag is er 's avonds een groepsles dressuur, iedere vrijdagavond een groepsles springen. Privélessen (springen en dressuur) zijn iedere dag mogelijk na afspraak. Lessen kunnen uitsluitend genomen worden met eigen paarden. Ook ruiters van buitenaf welkom, het paard dient niet bij ons op stal gestald te staan.
- Bemiddeling bij verkoop van paarden. Omdat wij vaak de vraag krijgen naar goede recreatiepaarden/sportpaarden hebben wij reeds een klantenbestand voor paarden die te koop aangeboden worden. Wij rijden de paarden door voor de eigenaar van het paard, en zoeken een nieuwe vijfsterenthuis voor het paard. Na verkoop kan de verkoper in contact blijven met de nieuwe eigenaar. Alles gebeurt in samenspraak met de eigenaar, waardoor dit ideaal is voor ruiters die hun paard niet zelf kunnen verkopen wegens tijdsgebrek, medische redenen, emotionele redenen,...

Adres: Magerstraat 151, 9070 Heusden, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0471806203
Stad: Heusden
Route: Magerstraat 151
Postcode: 9070


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid