facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal 't Malsemhof

Stal 't Malsemhof

Info

Kwaliteitsvolle paardrijlessen door een erkend gediplomeerde lesgeefster.

Geschiedenis

Wij zijn sinds 1 januari 2017 aangesloten als club Van 't Malsemhof bij de Vlaamse Liga Paardensport gevestigd in de Malsemstraat 18 in Lotenhulle.
Concreet wil dit zeggen dat u bij ons terecht kan voor kwaliteitsvolle paardrijlessen en dat u via ons ook een verzekering kan aansluiten bij VLP.

Deze lessen worden gegeven door een erkend gediplomeerd lesgeefster die met passie en op een gedreven manier haar kennis en ervaringen wil delen met ambitieuze ruiters en amazones.

Bij ons ligt de nadruk op de kwaliteit van de lessen, waardoor ruiters en amazones nadien niet alleen plezier beleefd hebben, maar uiteraard ook iets hebben bijgeleerd.
Er worden zowel privé-lessen als groepslessen aangeboden met een maximum aantal van 3 ruiters / amazones per groep om de kwaliteit te kunnen bewaren.
Daarnaast bieden we tijdens de schoolvakanties kampen aan voor zowel beginnende als gevorderde ruiters en amazones.

Adres:
Telefoonnummer: 0472/90.11.91
Stad: Lotenhulle



op zoek naar gerelateerd: Equimanager Vincent Martens, Startlijsten Vincent Martens, Ondankstraat 2A 8700 Tielt, Dressuurlessen zonder eigen paard, Paardrijden Tielt, Paardrijden lessen, Stage paardrijden, Paardrijden zonder eigen paard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal Di Arezzo Stal Di Arezzo 509 meter Paardenfokkerij stal "Di Arezzo" ; als hobby begonnen en uitgegroeid tot een volwaard...
De Breemeersen De Breemeersen 3 km Professional equestrian training facility to promote the Belgian Warmblood Horses.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid