facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal 't Hooghof

Stal 't Hooghof

Info

Fokkerij-stallen van paarden-opfok van jonge paarden en fokmerries-geboortebegeleiding-dierenartspraktijk (pa & KHD)-zadelmak maken van paarden-rijden van paarden voor verkoop-uitbrengen van paarden op wedstrijd(jumping)-les geven



"Privéstalling / fokkerij / training van paarden / spring- en dressuurlessen op alle niveaus"
Adres: Hoogstraat 30-32, 8730 Oedelem
Telefoonnummer: +32496790588
Stad: Oedelem
Route: Hoogstraat 30-32
Postcode: 8730


Recensies
Zelden zo’n moderne en ruime stalling gezien! De binnen- en buitenpiste zijn goed uitgerust door de moderne snufjes. Door met enkele mensen te praten die er reeds met hun paard staan hoor en voel je meteen de aangename sfeer en weet je dat de paarden goed worden verzorgd. De uitbaters hebben een voorliefde voor dieren en dat merk je ook, deze komen altijd op de eerste plaats. Je ziet er met de nodige zorg wordt gewerkt. Een aanrader in de buurt! Keep up the good work!
Niets dan positieve commentaren over deze accomodatie. Paarden staan hier in alle luxe. Ruime boxen en elke dag weidegang. Pistes zijn ruim en correct onderhouden. De uitbaters staan ook steeds klaar om hulp en advies te geven wanneer het nodig is. Een echt 5-sterren etablissement in elke zin van het woord!
Paarden komen hier op nummer 1! Altijd heel goede communicatie met de eigenaar. Pistes liggen altijd super,… gewoonweg top accomodatie! Mijn paard is hier enorm opengebloeid & weer zijn gezonde zelf geworden! Heel blije paardeneigenaar hier!
Door jezelf voor te stellen als een dierenarts krijg je van mij nooit meer dan 1 ster. De golf van negatieve reacties aan mijn adres door de "harde" kern zullen dit niet veranderen. Kleutermentaliteit.
Super accomodatie voor de paarden.Extra vriendelijk personeel. Er wordt hier tenminste nog rekening gehouden met persoon met beperking.
De paarden staan hier tip top, en altijd super verzorging. Een hele mooie accommodatie met alles er op en eraan. Een stal met een hele leuke familiale sfeer!
Zeer ruime stalling, prachtige locatie en super sfeer. Paarden worden tip top verzorgd, beste eten en grote weiden
Hier komen ze gemaakte beloftes niet na.
Hard werk wordt beloond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid