facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal 't Bardehof Camping en Privéstalling

Info

Gezellige privéstalling gelegen in Krombeke met buitenpiste en veel wandelmogelijkheden.
Verkoop van hooi, graspakken, stro en krachtvoeder voor paarden.

Geschiedenis

Gezellige privéstalling gelegen in Krombeke met buitenpiste en veel wandelmogelijkheden.
Verkoop van hooi, graspakken, stro en krachtvoeder voor paarden.



"We zijn een rustig gelegen familiale camping te midden van de sixtus bossen . Waar men waar ook de mogelijkheid is om te kamperen met paard op stal ! Wandelaars en fietsers kunnen zich uitleven in de westhoek met de knooppunten, kaarten zijn hier te verkrijgen . Mensen die de ruimere omgeving willen verkennen kunnen hier met een huur E- scooter starten .Ook hebben we niet elektrische fietsen te huur. Tevens zijn we ook een Rustpunt waar iedereen welkom is voor een fris drankje, om een van de vele lekkere streekbieren te proeven of een heerlijke dampende koffie , en in de zomer een lekker ijsje of de hongerige maag te stillen.Steeds Welkom !!"
Adres: Barlebuizestraat 8, 8972 Krombeke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0477492741
Stad: Krombeke
Route: Barlebuizestraat 8
Postcode: 8972



op zoek naar gerelateerd: Camping Westhoek, Campings Heuvelland, Camping omgeving Watou, Camping Scheibeekhoeve, Camping omgeving Vleteren, Camping Ypra, Lyssenthoek Farm, Camping boerderij
Recensies
Familiale camping.Je voelt je thuis.Wel wat slordig hier en daar.De douches zijn subliem.Alles wat een kampeerder wenst. Goeie uitval voor fietstochten.Zeker eens het domein van De Lovie bezoeken.
Wat een gezellige camping! Zeer toegewijde, vriendelijke eigenaars, met het hart op de juiste plaats. Sanitair eenvoudig maar heel netjes, binnenkort een nieuwe sanitaire voorziening. Mooie locatie, prachtig om te wandelen, heerlijk om te fietsen tussen de hop- en graanvelden, beetje Frans met een vleugje Fries. We komen met de kids zeker nog eens terug.
Luc en Inge bedankt voor de hele fijne gastvrijheid die we 12 dagen bij jullie op de camping hebben doorbracht . We hebben het ontzettend naar onze zin gehad, een heerlijke rustige c camping met een hele mooie omgeving. Jullie zijn hier echt geschikt voor om dit door te zetten en de mensen het naar de zin te maken. Wij kijken er naar uit om heel gauw weer terug te komen. Gr en xxx
Heel goeie camping met enthousiaste uitbaters. Aanrader!
Eenvoudige maar gezellige camping. Sanitair is oké. In restaurant kun je genieten van een assortiment streekbieren en een super lekkere maaltijd. De service is heel vriendelijk en behulpzaam. Prachtige omgeving voor wandel- en fietstochten. Tochtje met paard en kar is eveneens mogelijk. Ons zien ze daar zeker terug!
Vriendelijke uitbaters, simpel sanitair maar proper, voorzien van een eetcafé met simpele gerechten en plaatselijke streekbieren. Goed gelegen nabij wandelingen en fiets routes. Kampeerplaatsen zijn wel niet zo groot.
Leuke gemoedelijke camping met een stel prachtige uitbaters die geknipt zijn voor deze job. Indien men hier verblijft moet men ook zeker eens de take away proberen! Het huisbereide stoofvlees bereid met de Vleteren deca is gewoonweg top. Ook de dagelijkse uitgebreide keuze uit vers brood en koffiekoeken is een top initiatief,kortom wie de Westhoek wil verkennen is hier aan het juiste adres!
Super vriendelijke mensen. Alle nodige voorzieningen aanwezig en netjes. Broodjes en eten op bestelling. Mooie rustige omgeving. Prima om te wandel en fiets. Wij gaan er zeker terug. Top
Eenvoudige camping kortbij de Abdij van Westvleteren. Dieren zijn welkom, rustig gelegen. De uitbaters zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Uitstekende host, leuke chille sfeer, niets op aan te merken gewoon. Ook zeer goede uitvalsbasis om streek te voet of per fiets te verkennen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid