facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal De Lindehoek

Stal De Lindehoek

Info

Stal De Lindehoek is een hobbystal gevestigd te Heuvelland. (België)
De stal is opgericht met de haflingers en shetlanders.

Er kunnen lesjes voor kinderen (met beperking) tot 12 gevolgd worden & wandelen met onze trouwe shetlanders voor groot en klein.

Geschiedenis

Stal De Lindehoek is een beginnende familie/hobbystal.

Mijn man was eerst een ruiter en ik was menner/ruiter. Intussen tijd mennen we allebei en is het ruiteren wat verminderd al staan we er nog steeds voor open. Het mennen was en is nog steeds mijn passie waar ik rond 18 jarige leeftijd mee begonnen ben ondanks dat ik ben opgegroeid tussen de huifwagens. Mijn eerste menpony is Spirit de minishetlander. Intussen is mijn passie verder gegroeid met Amber, Maya en Twinkie.
We rijden veel op straat, veel recreatief met de koets en als we kunnen pikken we graag een oefenwedstrijd mee als dat mogelijk is.
We kunnen niet blijven bij 1 droom want er volgen er nog altijd bij.

Soms doen we ook ponyritten en koetsenritten voor evenementen, verjaardagen of gewoon voor de fun.

Zonder onze pony's zouden wij hier nu niet staan. We blijven genieten van hen en wat zij doen voor ons. Wij zijn ze erg dankbaar. We kunnen niet meer zonder ze.
Ook zijn we dankbaar aan de eigenaren van de boerderij waren onze pony's en paarden mogen wonen, zonder hen zouden we dit hier niet mogelijk kunnen maken. Een welverdiende dank u wel.

Wij doen ook lederherstellingen en maatwerk. Ook voor de allerkleinsten en grootsten.

Heb je vragen? Stuur gerust een bericht en wij sturen graag een antwoordje terug.

Adres: Schoolstraat 42, 8953 Wijtschate, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Wijtschate
Route: Schoolstraat 42
Postcode: 8953


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trail Wijtschate Trail Wijtschate 963 meter Trail Wijtschate Een recreatief loop evenement over afstanden van 8.5 km en 16 km. Di...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid