facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal de Hemel

Stal de Hemel

Info

Vol pensionstalling voor paarden en pony’s

Stal de Hemel is een rustige privéstalling gelegen te Zuienkerke.
De wonderlijke band tussen ruiter en paard, het gevoel van vrijheid, kracht en verbondenheid staan hier centraal.

Adres: Blankenbergse Steenweg 80, 8377 Zuienkerke
Telefoonnummer: 0479803374
Stad: Zuienkerke
Route: Blankenbergse Steenweg 80
Postcode: 8377



op zoek naar gerelateerd: Hoeve De Hemel, Stal Zuienkerke, Mangée Zuienkerke
Recensies
Ik mag niet meer bij mijn eigen paard komen Mag mijn spullen niet uit de zadelkast nemen Echt geen aanrader langs Rene zijn kant !!!!
Fijne privé stal waar paard centraal staat. Bij René Claeys worden de paarden in de watten gelegd. Voeder is van eigen kweek. Ruime stallen, en verder goed uitgeruste accomodatie met voldoende weidegang.
Als er wat is met je paard word het nt direct opgemerkt door eigenaar. Je bent er enkel goed zolang je maar betaald liefst teveel. Paarden die elkaar kwetsen daar neemt men het er ook nt zo nauw mee. Verhuren aan minderjarige is er gn enkel probl,zolang je maar betaald. Als je vertrekt moet je plots nog volle maand stal extra betalen ook al ben je er weg ! Dit gaat over 1e stallen vooraan waar we ervaring mee hebben. De zoon verhuurt ook stallen achteraan maar das een geheel andere,daar valt niets negatief over te zeggen daar is alles dik in orde. Had die plaats gehad dan waren we zeker verhuisd naar achter.
is een paarden pension waar het paard op de eerste plaats komt en niet de luxe...
Kalm en rustig Spijtig genoeg staan er 1 bench met 2 konijnen in 1 grijze met lange hangoren en een bruin met zwart en wit klein gewoon konijn in het andere konijnenhok een bruin en beige hangoorkonijn met als resultaat hokken vuil en scheel van de honger heb je geen verstand om dieren in huis te nemen waar je toch je voeten aan veegd voor nog eten nog drinken te geven zoek een plaats waar ze gelukkig kunnen zijn en kunnen krijgen wat ze willen
Zeer leuke/toffe plek voor paarden liefhebbers ++
Zeer leuke en toffe plek voor paarden liefhebbers.
Goede stalling met fijne mensen
Zeer aangename
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid