facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stake5

"Wij verhuren apparatuur om Uw productionele/evenementiële doelen te realiseren."
Adres: Krijgsbaan 247 B1 , Temse 9140, BE
Telefoonnummer: 03 771 65 70
Stad: Temse
Route: Krijgsbaan 247 B1
Postcode: 9140



op zoek naar gerelateerd: Huur videocamera, Professionele fotocamera huren, Camera verhuur, Multicam set huren, Laser projector huren, Short throw beamer huren, Huren touchscreen, PTZ camera huren
Recensies
Al jaren vaste klant bij Stake5 voor al het AV-materiaal wat ik nodig heb. En dit in volle tevredenheid. Voor video-captatie op een meerdaags congres met verschillende zalen adviseerden Tom en Wouter mij tot in de kleinste details richting de juiste materiaalkeuze. En ze vulden hun advieskeuze aan met tips en informatie waar nodig. Hun aanpak is persoonlijk, kort op de bal en pro-actief. Ook een last-minute nalevering van enkele extra benodigdheden werd zonder enig probleem geregeld. Dat is de service waar je op rekent tijdens een shoot! En dit alles tegen een heel scherpe prijs. In tijden van slinkende budgetten kom je met Stake5 nog steeds heel ver! Absolute aanrader.
Goed adres voor het huren van video en audio materiaal, goed verzorgd en aan de juiste prijs.
Zeer prettige samenwerking met Stake5: vriendelijk, professioneel en zeer behulpzaam. Het organiseren van een conferentie brengt altijd uitdagingen met zich mee, het is fijn om op die momenten een beroep te kunnen doen op professioneel materiaal en ondersteuning. Een echte aanrader!
Bij Stake5 word ik nooit in de steek gelaten. De website maakt het duidelijk om je keuze te maken, het materiaal is altijd in orde en de afspraken worden steeds nageleefd. En mocht er zich toch een issue voordien, dan wordt de communicatie steeds helder en direkt gevoerd. Voor mij zijn ze een one-stop-shop waar ik graag naar terugkom! Dietrich Peeters - all round videodude.
Het projectiescherm is heel makkelijk op te stellen. Op die manier hebben we toch heel erg kunnen genieten van het digitale Tomorrowland weekend! Goede en duidelijke informatie vanwege Stake5 en alles lag mooi klaar bij ophalen !
Je kan met Stake5 hele goede zaken doen. Kom hier graag om voor mijn evenementen apparatuur te huren. Snelle afhandeling en goede service.
Groot aanbod en uitstekende service! Niet duur.
Stake5 heeft een enorm behulpzaam team. Ik was last minute op zoek naar materiaal, en ze hebben me snel en efficiënt geholpen. Ze blijven meezoeken naar oplossingen tot het probleem is verholpen. Vriendelijk, flexibel, vakkennis en vlotte communicatie. Het materiaal was ook tiptop in orde. Ik kom graag terug!
Zeer correct bedrijf met een uitstekende kwaliteit aan materiaal en service. Hun materialen die zij ter verhuur stellen kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Als ik kids events en of volwassen events dien te organiseren werk ik zeer graag met dit bedrijf en hun kwalitatieve materialen. Want wie graag profecioneel en correct werkt moet maar op één adres zijn "Stake5" Grtz, De Munck Bart
Het was een aangename samenwerking met Stake5 dankzij de professionele, grondige en vriendelijke service. De heldere communicatie zowel op de website als persoonlijk maakte mijn eerste huursamenwerking vlot en zorgeloos.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid